zaterdag 2 december 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Feyenoord vs PSV voor je Zie Ginds Komt De Stoomboot Uit Spanje Al Aan. Allemaal gratis en voor noppes te zien op het vrije ESPN kanaaltje. Vanaf 12.15 uur!!! wordt er afgetrapt, vanaf 11.45 uur een voorbeschouwing.

Wordt vandaag de vaderlandse voetbalcompetitie beslist? Wanneer de Eindhovenaren van PSV weten te winnen in Rotterdam kunnen ze naar onze mening met de platte kar richting lichtstad rijden en geef die schaal dan ook maar alvast aan de Bosz-boys. Bij een gelijkspelletje evenzo want leg ons maar eens uit waar PSV zeven punten gaat verliezen in het restant van het voetbalseizoen. Precies. Rotterdammers moeten vandaag sowieso winnen om nog enigszins aan te haken. Om nog een beetje te mogen ruiken aan eventuele titelaspiraties. Echter het ongenaakbare PSV dat nog geen punt heeft verloren in dertien potjes verkeert in bloedvorm. Aderlating voor de Eindhovenaren is dat het zowel Noa Lang als ook Lozano moet missen in deze belangrijke Eredivisie-kraker tegen Feyenoord. Rotterdammers zijn op papier wellicht net iets beter dan de Eindhovenaren, maar de dreun van afgelopen dinsdag tegen Atletico dendert nog na in die Rotterdamse koppies, terwijl PSV in een flow verkeert na de knappe comeback in Sevilla afgelopen woensdag. Afijn een turbo-pressing spelend Feyenoord tegen een dynamische driehoekflankenverdeling spelend PSV. Nu al zin in. Wij doen handenwrijven. Onze voorspelling? Gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Komen ze dan hoor. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie paar tieten van plezier en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie geweldige songs met of zonder gitaar. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten