zondag 7 juli 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Verenigde Staten-Nederland. Finalestrijd om de coupe du monde féminine. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1. Vanaf 16:00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen, vanaf 17:00 let the party started. Een korte voorbeschouwing onzerzijds.

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Zondag 7 juli 2019 zou zomaar eens een historische dag kunnen worden. Gaat het de dames lukken wat de heren nog nooit is gelukt? Wereldkampioen voetbal. Moet er eerst afgerekend worden met die taaie Yankees babes. Geen kattenpis. Maar ach, waren de Oranjeheren in 2010 al niet bij voorbaat kansloos tegen de superieure Spanjolen? Wat had Holland nou toch helemaal te zoeken in die WK-finale, las je in de gerenommeerde media vooraf. Tja, wat als Robben die bal langs de teen van Casillas had weten te mikken? Ja dan. Zoiets soortgelijks is het vandaag ook. Verenigde Staten-Nederland. Natuurlijk, de Trump-kutjes zijn torenhoog favoriet echter je weet de bal is rond, het is elf tegen elf en zolang er nog niet is gescoord staat het verdomme nog altijd 0-0. Het is zaak om het koppie er zo goed mogelijk bij te houden en zodoende de verwachte Dessert Storm invasie zoveel mogelijk trachten te temmen. Proberen die nul te houden. Desnoods met kunst en vliegwerk, hoe maakt niet uit. Moet lukken met gigant Sari op doel. En dan ergens laat in de tweede helft, wanneer die arrogante USA-teefjes zich zoals gewoonlijk hebben moegespeeld, sneaky toeslaan. Dat bijvoorbeeld Shanice voor het eerst dit toernooi een perfect voorzetje op maatje Miedema geeft ofzo. Zet maar alvast in je agenda. Dinsdag 9 juli rondvaart Amsterdam. Dat het rood-wit-blauw verdomme flink zal gaan wapperen vanavond. Het rood-wit-blauw zonder de stars and stripes welteverstaan.

Knallen we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf geile pics voor ieder wat wils en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekknallers om de spirit er een beetje in te brengen. Go Leeuwinnen! Vreet ze op. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten