zondag 5 februari 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Feyenoord-PSV voor je kanis. Allemaal te zien op betaalvoetbalzender ESPN 1 vanaf 14.30 uur. Eventueel live te beluisteren via NPO Radio 1 Langs de Lijn kan natuurlijk ook.

Nummer één tegen nummer drie partij. Feyenoord-PSV. PSV moet winnen om bij te blijven, Feyenoord moet winnen om afstand te nemen van de concurrenten. Hoe spannend wil je het hebben? Rotterdammers vormen dit seizoen een goed collectief, bij de Eindhovenaren is het nog zoeken na de transfers van Gakpo en Madueke. Vorig seizoen eindigde het Rotterdam-Eindhoven duel nog in een spannende twee-twee. Vandaag hopen beide teams op meer. Slot vs Nistelrooy. De een voetbalde leuk in de luwte op eredivisie niveau mee, de ander bleek een topspits van wereldklasse. Op trainersgebied geven wij momenteel nog de voorkeur aan Slot. Echter de ballertjes dienen het te doen. Szymanski Timber, Wieffer en Kokcü vs Veerman, Til en Sangaré. Plus al die anderen. Hopen op een fijne pot voetbal. In een kolkende Kuip. Feyenoord beter want puntje puntje puntje. Nee PSV beter want puntje puntje puntje. Vul zelluf lekker in. Als we de bookmakers moeten geloven is Feyenoord licht favoriet want beter ingespeeld, echter onderschat die dekselse lampies niet. Nog even benadrukken dat in de twaalfde minuut massaal (door zowel Eindhovens- als Rotterdams publiek) zal worden geapplaudisseerd voor de ongeneeslijk zieke perschef van PSV: Thijs Slegers. Dat is mooi. Heel mooi. Hoe raar het ook klinkt/leest vanaf onze kant: Carpe Diem Thijs. Moeten we onze altijd uitkomende voorspelling nog doen. Komt-ie dan hè: kleine overwinning voor de havenpikkies.

Is ie weer hoor. De laatste alinea. Om die reden zie HIERRR, HIERRR en HIERRR voor drie heerlijke heerlijkheidjes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR voor drie genotsmakende genotsmakers. Ach ja, weten wij veel. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten