woensdag 29 juli 2015

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Derde voorronde Champignonnen League pot tussen Rapid Wien en Ajax voor je smoelie vanavond. Vanaf 20:30 uur te bewonderen op voetbalzender SBS6. Eventuele stream hierrr, gokken doe je weer daarrr. Zoek het uit. Nou, gaan we dan. Met die vette voorbeschouwing die er verdomme wezen mag.

Zo, en dan gaan we vanavond eens fijn kijken hoe 'rapid' Ajax uit dat kampioenenbal wordt geflikkerd. Gna! Of hebben we het stiekem totally bij het verkeerde eind? Kan ook! Dat die Amsterdammertjes met hun arrogante bluf die hele Weense baggerbende zomaar ziekscheel weten weg te tikkietakkiƫn. En dat allemaal in het stadion waar twintig jaar geleden die Cup met de Grote Oren werd binnengeloodst. Zonder Kneusje Kishna (want opgerot naar Lazio), maar met topaanwinsten Gudelj en Sanogo zullen de Frankie-boys vanavond ten strijde gaan tegen de nummer twee van Oostenrijk. Weten de ballerina's uit de hoofdstad de tweestrijd met Rapid Wien te winnen dan is het ploegje sowieso verzekerd van minimaal een plek in de groepsfase van de Europa League. Tja, dat krijg je ervan als je eerst derde voorronde (uche uche) Champignonnen League moet ballen. De voetbalkneusjes dienen het namelijk eerst onderling uit te vechten voordat ze met de grote jongens mee mogen doen. Zo rollen die dingen tegenwoordig. Maar wie weet. De bal is rond. En een bal tussen de palen is nog altijd een doelpunt indien de keeper het leer niet weet tegen te houden. Dus. Gaan we deze woensdag gehaktdagavond gezellig SBS6 koekeloeren doen. Zonder HansieHansie maar met de FOX-boy knulletjes Jan Joost en huilie huilie Toine. Het is heus! En hoogstwaarschijk ook met de vele bel- en smsspelletjes die we weer voorbij zullen zien komen. Pff. Om moe van te worden. Zum kotsen! Iehhh. Van die kut smsspelletjes in de trend van:

"Tegen wie speelt Ajax vanavond? SMS A) Rapid Wien of B) Almere City naar 4050. En weet je het antwoord niet 100% zeker dan stuur je die sms toch gewoon nog een keer? Met het andere antwoord. Voor 2,50 euro per verstuurde bericht. Om zeker te zijn. Om zodoende kans te maken op die vette hoofdprijs die er gegarandeerd uit zal gaan. Het kan allemaal op deze gekke malle campingzender waar normaliter niemand naar kijkt. Want baggertroep qua tokkie tv-programma's. Wel, dan wensen wij jullie voor nu veel plezier met de wedstrijd Rapid Wien-Ajax."

Zucht. Zo irritant klote kutje als die bel- en smsspelletjes van dat SBS6 vroeger wel niet waren. Om te schieten zo ergerniswekkend. Ach ja, maar dat was vroeger. Nu is nu. We leven heute momenteel in het hedendaagse. Dingen komen en dingen gaan. Afijn. We gaan het zien. Wie weet valt het allemaal nog wel reuze mee. Echter onze vrienden van de deskundige NOS missen we nu al. Dat je dat weet. Hmm, genoeg geouweneuzeld. Tijd nu voor actie.

Maar voordat we gaan overschakelen naar de smulpartij eerst een smulpartij van een andere orde. Want we willen natuurlijk ook lekkere wijven zien. Zo gaan die dingen nou eenmaal bij een toppert alert (lees vette voorbeschouwing) op de hiha voetbalhumor.com. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke vrouwmensjes die er potdomme wezen mogen. Pleuren we er ook nog vijf gigantische Youtube hits tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en het feest mag van ons gaan beginnen. Echter eerst de dag nog even vullen met Arbeit und Schule maar zodra die ellende voorbij is geht es loss!!! Joehoe! Mazzel. Und viel spass.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten