woensdag 26 juli 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Derde voorronde UEFA Champions League tussen OGC Nice vs Ajax Amsterdam vanavond voor je muiliemuilie. Helemaal gratiszzz en voor noppes te zien voor de abonnees van Ziggo. Vanaf 20:45 uur wordt er tegen het balletje getrapt, vanaf 20:15 uur kan er al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing. Niet Ziggo-kijkende voetballiefhebbers zullen het wellicht met een fijne stream moeten doen mocht deze zich hierrr ergens tussen bevinden. Zo niet, zoek het uit.

Nice. Ajax vanavond op tv. Ja ja, allemaal leuk en aardig hoor die vleesperige vrouwwezens die op dat EK zo fijn aan de weg aan het timmeren zijn enzo, maar vanavond barst het voetbalgeweld natuurlijk pas echt los. Nice - Ajax voor je palinghoofd. Voorronde van de voorronde van de Champignonnen League. Of zoiets. OGC Nice het Franse ploegje van hesje aan of hesje uit good old 'enfant terrible' Mario Balotelli. Kan hij het nog? Dat stuk leer een zodanige peer geven dat het juiste netje wordt bereikt. Het zal de Amsterdammers werkelijk een worst zijn. De knulletjes van Koning Keizer Admiraal Marcel kunnen aan de bak daar aan de Cote d'Azur. In nagenoeg de dezelfde opstelling als toen er een paar maanden geleden om de UEFA Bokaal werd gestreden. Hetzij dat Davy Klaasen zal worden ingeruild voor ster in wording Donny van der Beek en de positie van de naar Lyon verkaste Traore door Kleine Kluivert zal worden opgevuld. Alle aankopen mogen vooralsnog het bankje warmhouden. We gaan het zien. Doe je best Ajax. Doe het voor jezelf, doe het voor je fans, doe het vooral voor HEM.

Laatste alinea al weer. Dus jeweetzelf. De werkelijke opwarmer voor hetgeen dat komen gaat. Hoe een warming-up te beginnen? Nou gewoon ZO, ZO, ZO, ZO en ZO. Vijf retespannende chickies voor je uitgezocht om deze woensdag zo een beetje fleur te geven. Muziekje erbij om in de juiste stemming te geraken. Eens kijken. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Moet je het mee doen. Geen straf, zeg zelf. Let de balgame maar begin. Wij zijn er klaar voor. Nou, bijna dan. Nog even wat kratjes bier scoren in de lokale buurtsuper want de koelkast staat er momenteel nog wat leegjes bij zo blijkt. Gelijk wat chippies en andere snacks voor het snaaien meenemen. Heus. Gaat allemaal goedkomen vanavond. Don't worry about a thing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten