dinsdag 10 april 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champignonnen League avond. Terugpotjes Manchester City-Liverpool (live) en AS Roma-FC Barcelona (aansluitend in ruime samenvatting). Allemaal te zien op Veronica teevee holladijee. Vanaf een uurtje of acht. Eerst een voorbeschouwing reclame, vervolgens om kwart-voor-negen gaat het helemaal los. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Manchester City-Liverpool
Het staat 3-0. Herstel, 0-3. Voor Liverpool. Gelopen wedstrijd zou je zeggen. Vergeet het maar. Peppie zal en moet die cup met die grote oren winnen dit jaar. Manchester City-Liverpool. Of de blauwe het gaan redden, betwijfelen we. Dat het een heet avondje gaat worden, zijn we van overtuigd. Twee snelle uitbraken van City en ze hoeven er nog maar eentje in te prikken. Denk aan afgelopen zaterdag toen United in de 'kampioenswedstrijd' de eerste twintig minuten werd overklast. En nu maar hopen dat ze het de rest van de partij er beter vanaf brengen. Maar ja, Salah bij die rooien. Dus jeweetzelf. Mocht hij er eentje in weten te wandelen is het over en sluiten voor Peppie en zijn kokkies. Kloppt als een bus. Over bus gesproken. Wij zijn reuze benieuwd hoe de bus van Liverpool vandaag wordt ontvangen. Onze voorspelling? 3-1 voor City. Liverpool door. Met of zonder verlenging. Ach, weten wij veel.

AS Roma-FC Barcelona
Tja, een leuk partijtje voor de samenvatting. Want dit is echt gelopen koers. Het staat 4-1 voor Barca. Kun je als AS Roma een paus in je midden hebben echter die Pino kan zegenen wat-ie wil want Messi aan de andere kant. Messi ja. Lees 'voetbalgod op aarde'. Wie is hier de baas nu eigenlijk? Precies. Onze voorspelling? Ook dit partijtje zal door Barca eenvoudig gewonnen worden.

Laatste alinea
Genoeg geluld, genoeg geschreven. Tijd om af te ronden. Dus. Laatste alinea alweer. Zie daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf paar tieten van plezier. En zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekstukjes oh zo hoorbaar. Nog even snel wat kratten bier uit de supermarkt halen en het feest kan beginnen. Have fun. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten