zaterdag 7 april 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Deze zaterdagavond. AZ-PSV. Allemaal te zien op het betaalkanaaltje FOXSports vanaf een uurtje of kwart-voor-acht. Geen abbo beschikbaar? Wellicht zit hierrr een leuke stream tussen. Zo niet, dan niet.

Eindhoven op bezoek in Alkmaar. AZ-PSV. Op papier een knallende spektakel pot van jewelste want AZ speelt met afstand het mooiste voetbal van de Eredivisie. Jammer dat dat alleen nooit tegen de grote drie gebeurd. Echter vanavond kan daar zomaar verandering in komen. Tegen PSV. Reken maar dat die lampies met bibberende knietjes richting Kaasstad reizen want zeven puntjes verschil met concurrent Ajax kunnen na dit weekend zomaar vier punten zijn. En dat met de pot tegen de Amsterdammers volgende week in het verschiet. Wie-oh-wie wordt kampioen? Op 5 december zetten we onze schoen. Huh, maar het is pas 7 april? Ach weten wij veel. Weten wij veel? Wij weten weinig mensen. Zijn we eerlijk in. Echter er moet gewonnen worden. Door zowel PSV als door AZ. AZ kan immers nog tweede worden wanneer die Mokummers punten laten liggen. Lees voorronde Champions League. En zo gaat dat maar door. Het is nooit eens relax rustig in die Micky Mouse houtje touwtje Kwik, Kwek en Kwak-competitie. Er is verdomme altijd wel wat. Dus.

Dus tijd voor tieten en tralala want KIJKKK, KIJKKK, KIJKKK, KIJKKK en KIJKKK. Vijf lief uit hun kijkertjes kijkende meisjes zo schattig snoezig als ze wel niet zijn. En HOORRR, HOORRR, HOORRR, HOORRR en HOORRR deze vijf kletterende klinkende klanken dan zo mooi zo mooi. Is het een feestdag vandaag, horen we je denken? Elke dag is een feestdag hier op de voetbalhumor.com. Ook de dagen wanneer we niets te vertellen hebben. Afijn, wij van je heerlijk foebele koekeloeren gaan doen heute. En jij? Doe waar je zin in hebt. Koop een Big Mac. Of doe iets anders. Dikke duhuh. Wij hebben de voorzet gegeven. Zoek het uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten