zaterdag 1 juni 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool voor je face. Allemaal te zien op voetbalzenders Veronica en Ziggo Sport. Vanaf 20:30 uur eerst een half uurtje voorbeschouwen en dan vanaf 21:00 uur kan het heerlijke balgigantenfeest daadwerkelijk beginnen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Zaterdagavond stapvoetbalavond. Wie mag zich tronen tot Champions League winnaar 2018/2019? Helaas geen Ajax. Nope, het wordt Tottenham of Liverpool die het gaan uitmaken. Beide ploegjes kenden een tumultueuze halve finale. Spurs dat Amsterdam en omstreken in de laatste minuut tot tranens toe deed janken van verdriet en Liverpool dat Messi en co verbijsterd huiswaarts liet keren door een drie nul achterstand op Anfield genadeloos weg te werken. Kortom een Engelse krakerfinale die zijn weerga niet kent. Tottenham-Liverpool. Plaats van handeling: het Estadio Metropolitano te Madrid. Bij de Spurs schijnt goalgetter Harry Kane terug te keren, bij Liverpool zullen oranjeboys Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk in de basis hun opwachting maken. Tottenham dat nog nooit de Champions League wist te winnen tegen Liverpool dat de cup met de grote oren al vijf keer in de wacht wist te slepen. Laatste keer geschiedde in 2005 toen The Reds middels een huzarenstukje het almachtige AC Milan via pingels in één van de meest memorabele finales ooit beteuterd achterliet. Spektakel wordt verwacht. Volgens de bookmakers is Liverpool licht favoriet, maar wat zegt dat? Niets. Bookmakers zijn makers van boeken wat weten die verdomme van het voetbalspelletje? Onze voorspelling? Een zinderende 2-2 met verlenging gevolgd door pingels tot diep in de nacht.

Pff, tijd nu voor een laatste alinea. En dit toppert alertje verdient een mooi einde, zo vinden wij. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf oogstrelende pareltjes van vrouwwezens en DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf tintelende oorstrelers van muziekjuweeltjes om deze zomerse zaterdag heerlijk door te komen totdat vanavond we het leer de lucht in zien worden geschoten. Nog snel even in de buurtsuper hier om de hoek bier en chippies inslaan. Tijdens de wedstrijd dient er namelijk gezopen en gesnackt te worden. Jeweetzelf. Joehoe, joehee, wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten