dinsdag 19 november 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Laatste kwalificatiewedstrijd die er eigenlijk niet meer toe doet tussen Nederland en Estland op het programma vanavond. Vanaf acht uur kan er ingeschakeld worden op voetbalzender NPO3, vanaf kwart-voor-negen zal er tegen het leer worden getrapt in de Johan Cruijff Arena. Een korte voorbeschouwing.

Oranje naar het EK. Hoera. Haal de wuppies en welpies maar weer tevoorschijn. Op 14, 18 en 22 juni 2020 is het sowieso drie dagen feest in het land. Hebben we verdomme zes jaar op moeten wachten. Over de wedstrijd tegen de Noord-Ieren van afgelopen zaterdag kopte Bild Zeitung terecht: "Das war noch nicht EM-reif." Zonder Memphis, zonder Wijnaldum, zonder Malen en zonder Bergwijn was het niet veel. Zo eerlijk moet je zijn. Het is nu taak om door te selecteren. Weg met Weghorst, weg met Babel en weg met Berghuis. Heten we Boadu, Stengs en Ihattaren van harte welkom. Wereldteam. Dan moet het kunnen. Kampioen worden. Bondscoach zijn hoeft heus geen hogere wiskunde te zijn. Met een beetje eenvoudige logica alle posities driedubbel bezetten. Valt de één weg, zet je de volgende in rangorde op die plek. Tegen sterke landen speel je met De Roon als extra stofzuiger op het middenveld, tegen mindere landen mag Pröpper of Van de Beek opdraven. Hoe simpel wil je het hebben? Een mooi team bouwen. Heeft Koeman zeven maanden de tijd voor. Vanavond eerst maar eens even de kwalificatiereeks tegen Estland afronden. Gewoon winnen. Met de sterkst mogelijke opstelling. En hopen dat die Duitsers het net zo lastig krijgen als Oranje tegen die roodbakken zuipschuiten om dan alsnog sneaky groepshoofd te worden en zodoende in pot 1 in plaats van pot 2 te eindigen. Onze voorspelling voor vanavond? Met 6-0 worden die Esten afgeslacht.

Genoeg geouwehoerd. Tijd nu voor de dingen waar je als lezertje van dit blogje op zit te wachten. Komen ze hoor die vijf retegeile meiden om je dinsdag ietwat op te vrolijken. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. We zien alleen maar plezier. In de oogjes van de dames. Nog even vijf fijn in het gehoor klinkende muziekpareltjes voor je opzoeken. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Naar onze mening raken we wederom de juiste snaar. En zo niet, dan niet. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten