vrijdag 4 september 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond Nederland versus Polen Nation League jeweetzelf spannende eerste interland balpartij voor je giecheltje hoera hoera. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 20:20 uur direct na het achtuurjournaal kan er worden ingeschakeld. Eerst een klein half uurtje voorbeschouwen en dan om 20:45 uur is het raak.

Oranje zonder Koeman want Barca, zonder De Ligt want au aan schouder, zonder Blind want op hol geslagen ICD-kastje en Polen zonder Lewandowski want fysiek en mentaal een beetje uitgeblust na het het winnen van de Champions League met Bayern. Afijn, interim-bondscoach Lodeweges gaat gewoon verder waar Koeman was gebleven. Ach, wat maakt het eigenlijk uit dat die Koeman pleitte is, Koeman deed toch altijd precies wat tactisch gigant Lodeweges hem influisterde. Dus. Cillessen in de goal. Van Dijk en de Vrij in het centrum achterin. Dumfries Tete als opkomende back vanaf rechts. Aké idem dito maar dan vanaf links. De Roon in een controlerende rol op het middenveld. En nu niet gaan zeiken ja maar en nieuwbakken Manchester United aanwinst Van de Beek dan? Met Van de Beek voor De Roon wordt het allemaal A te aanvallend, B is de balans weg op het middenveld en C ach die Van de Beek is toch ook alleen maar de stand-in voor Wijnaldum en meer niet. Klaar. Discussie gesloten. Laten we verder gaan. Frenkie in een soort Busquets-rol frivolend naast De Roon. Achter de spitsen toekomstig Barca-speler Wijnaldum. Rechts voorin Bergwijn. Links voorin Promes. En in de punt van de aanval Memphis. Tippie onzerzijds: laat Ihattaren invallen dan kan koning Mohammed VI van Marokko in de toekomst ook geen blablabla meer doen. Gewoon van je hoppetee gelijk dat Couscous mondje van 'm snoeren. Het is allemaal niet zo moeilijk. Bondscoach zijn. Onze voorspelling? Een simpele 3-0 overwinning voor Oranje.

Tijd nu voor tieten en muziek. Huh? Jawel, laatste alinea van een toppert alertje dus ga er maar eens goed voor zitten. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR met of zonder schaamhaar op je kier en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR een blokfluit zonder snaar is honderd procent zeker weten geen gitaar. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten