zaterdag 4 september 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! WK kwalificatie wedstrijd tussen Nederland en Montenegro voor je pannenkoek. Allemaal te zien op voetbalzender NPO1. Om 20:45 uur wordt er afgetrapt, na het achtuurjournaal een korte voorbeschouwing.

De tweede wedstrijd onder het bewind van maarschalk Louis van Gaal. In Eindhoven dienen ditmaal de Montenegrijnen zonder punten huiswaarts gestuurd te worden. Tegen de Noren afgelopen woensdag liep het nog niet zo lekker, vandaag is alles anders. Want die Montenegrijnen kunnen er geen hout van. Van voetballen. Leuk hoor dat ze een puntje afsnoepten van die Turken maar heus je zal zien dat het vanavond weinig voorstelt. Louistje kan wederom een beroep doen op Matthijs de Ligt, echter waarom zou je dat doen als je een wereldtopper als Stefan de Vrij in de gelederen hebt? Daley Blind (geschorst) wordt waarschijnlijk vervangen door Nathan Aké of wellicht Tyrell Malacia. En voor de rest? Denzel Dumfries voor Jurriën Timber. Misschien dat Donyell Malen in plaats van Gody Gakpo start. Ofzoiets. In ieder geval zal het 1-4-3-3 systeem gehanteerd blijven. Vinden de ballertjes namelijk het fijnst. En nu maar hopen dat de sterretjes er zin in hebben. Vanaf nu dient alles gewonnen te worden. Dan word je eerste in de groep. Hoe simpel wil je het hebben? Onze altijd uitkomende voorspelling? Oranje wint. Klaar.

Zijn DIT, DIT en DIT drie mooie dames om te aanschouwen en zijn DAT, DAT en DAT drie retegeile muziekstukjes waar je oorlelletjes van gaan trillen. Laatste alinea dus. Jij mag nooit meer raden. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten