zondag 10 oktober 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zenuwslopende WK-kwalificatiepartij between Oranje en Gibraltar op het programma vanavond. Te begluren via voetbalzender NPO 3, vanaf 20:00 uur eerst een ruime voorbeschouwing vervolgens vanaf 20:45 uur aftrappen maar.

Riemen vast. Ga zitten. Het gaat nu alle kanten opvliegen. Nederland vs Gibraltar. Plaats van handeling Rotterdam voor de verandering. De apies van Gibraltar op bezoek bij het grote Oranje. De uitwedstrijd eindigde in maart dit jaar in een 7-0 overwinning voor Nederland. Echter dat was onder het bewind van Frank de Boer. Nu staat koning Louis van Gaal de Eerste aan het roer. Kortom een minstens 10-0 in het voordeel van Ollanda uitslag mag worden verwacht. Pats, gelijk onze altijd uitkomende voorspelling voor je gedaan. Je kunt er maar vanaf zijn. De formatie waarmee Oranje zal aantreden is 1-0-0-10. Alles op de aanval. Keeper Bijlow (of je laat Drommel en Flekken ieder een helft keepen) dient naast het doel ook de verdediging en het middenveld te bewaken. Dit. Wordt. Een. Saai. Eenrichtingsverkeer. Telraamwedstrijdje.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames die er warempel jawel zin in hebben en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekdeuntjes die er potdomme mogen wezen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten