zaterdag 13 november 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! WK-kwalificatie duel tussen Montenegro en Nederland op het programma. Qatar 2022 poep-WK jeweetzelf. Allemaal te zien bij onze voetbalvrienden van Studio Sport en wel op NPO1 direct na het achtuurjournaal. Eerst een korte voorbeschouwing en dan vanaf 20:45 uur trappen maar tegen dat leer.

Sinterklaas is in het land dus dat wordt doelpunten strooien mensen! Afgelopen september werden die Montenegrijnen nog met 4-0 door de Oranjemachine van Van Gaal ingemaakt dus waarom vanavond niet. Die gasten kunnen er immers niets van. Staan vierde in groep G alwaar Nederland fier aan de leiding gaat. Toch is het zaak om niet te lichtzinnig met dit duel om te gaan. Oké, dinsdag wacht Noorwegen thuis, enige voorzichtigheid is om die reden wellicht geboden, maar toch. Eerst die Montenegrijnen kassiewijle spelen en die drie punten huiswaarts nemen. Nummero uno positie in de groep veiligstellen. Louistje zal de vertrouwde 1-4-3-3 opstelling hanteren en laten wij Louistje nou een beetje kennen. Jaja, vandaar dat dit alvast de opstelling is tegen de voormalig Joegoslaven: Bijlow, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind, Klaassen, De Jong, Wijnaldum, Malen, Memphis en Danjuma zullen het voor ons gaan doen. Kat in het bakkie. Geen Montenegrijn die eraan komt. Onze voorspelling: een simpele overwinning voor Oranje.

Mooi, zijn we aanbeland bij de laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier spannende damesverschijningen wat een feest, wat een feest. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie oorprikkelende muzieksensaties van weleer waar is dat dansfuif mijn voeten tintelen van opwinding. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten