woensdag 9 maart 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Achtste finale returngame tussen grootmachten Real Madrid en Paris Saint-Germain. Duel is vanaf 21:00 uur te zien op voetbalzender RTL7, uurtje eerder wordt er reeds afgetrapt met de ellenlange voorbeschouwing.

Het staat 1-0 voor de Messi Neymar Mbappé giganten uit Parijs. Echter vanavond wordt het allesbeslissende returnpotje gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu te Madrid. Uitdoelpunten tellen dubbel niet. Real vs PSG. Spanjaarden moeten hoe dan ook scoren. Bij een één doelpunt verschil overwinning voor de Spanjaarden gaan we verlengen. Kan het een hele lange voetbalavond worden. Potdomme mensen. Deze knallert van een pot. Chips en bier op tafel is gewenst. Gaan we nog een keer de wonderlijke magie van het kleine Argentijnse menneke zien of schieten Benzema en Vinícius Júnior namens Real de boel aan flarden voor het miljoenen miljarden ploegje uit Parijs? We gaan het zien. Onze altijd uitkomende voorspelling? Een kleine overwinning voor Madrid, daarna verlengen, vervolgens pingels schieten en wie weet wat nog meer.

Laatste alinea alweer. Nog een paar zinnen om dit toppert alertje te klaren. Om die reden zie HIERRR, HIERRR en HIERRR hoe mooi wil je die drie dames wel niet hebben en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR zo heerlijk liggend in het gehoor drie fijne muziekstukjes. Doe maar even knipperen met die oogjes van je en hup het is woensdagavond. Wellicht een voetbalavond om nooit te vergeten. Yes, wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten