vrijdag 29 juli 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Johan Cruijff Schaal openingswedstrijd van het seizoen 2022/2023 tussen de landskampioen en bekerwinnaar op het programma vanavond. Ajax vs PSV. Aftrap 20:00 uur. Vanaf 19:00 uur een voorbeschouwing. Bende is live begluren via het vrije FOX kanaaltje.

Het gaat weer beginnen mensen. Voetbalseizoen 2022/2023 is ready to rumble. Maar eerst zoals gebruikelijk de wedstrijd om de eer. Johan Cruijff schaal jeweetzelf. De traditionele seizoensopener die gespeeld wordt in het stadion van de landskampioen. Ajax tegen PSV. Geen Ten Hag dit keer, geen Gravenberch, geen Haller, geen Martinez, geen Onana en ook geen Tagliafico bij de Amsterdammers, maar wel Schreuder, wel Bergwijn, wel Bassey, wel Brobbey, wel Conceição en ook wel Wijndal van de partij. Bij de Eindhovenaren iets minder leegloop. Geen Smidt, geen Götze en ook geen Zahavi, echter wel Van Nistelrooij, wel Til en wel De Jong present bij de lampies. Ajax vs PSV dus. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren met twee vingers in de neus. Echter nu is nu. Wie deelt de eerste tik uit? Wie heeft zich het beste voorbereid? Eindhovenaren deden nog even moeilijk want volgende week doordeweeks voorronde CL-ballieballie doen enzo. Duhuh. Volgende week beginnen we echt. Eredivisie. Dan staat immers het krakerpotje tussen Cambuur en Excelsior op het programma. Maar vandaag dus Ajax vs PSV. De Johan Cruijff Schaal balpartij van het jaar 2022.

Zijn we reeds aanbeland bij de laatste alinea. En ook dit voetbalseizoen zullen in de laatste alinea van een toppert alertje weer drie prachtige dames en drie heerlijke muziekstukjes te zien en te beluisteren zijn. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR voor de dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR voor de muziekpareltjes. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten