zondag 25 september 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland-België voor je kiezen. Nations League laatste wedstrijd in groep A. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 20:15 uur, direct na het achtuurjournaal. Eerst een voorbabbeltje en dan om 20:45 uur is het gaan met de geit.

Oranje sluit de groepsfase van de Nations League af met een thuiswedstrijd tegen België. Afgelopen donderdag tegen Polen was genieten. Soms zelfs wervelend. Echter België is geen Polen. Onze Zuiderburen zullen uit zijn op revanche na de 4-1 nederlaag in juni in Brussel. Het is de vraag of Oranje dit kunststukje voor de eigen fans kan herhalen. Zeker nu Memphis, Frenkie en Koopmeiners alle drie au hebben. Janssen zal waarschijnlijk starten naast spits Bergwijn in plaats van Memphis, Berghuis die het tegen Polen voortreffelijk deed zal Koopmeiners vervangen, De Roon of Taylor zal naar verwachting Frenkie aflossen en Klaassen zal in plaats van Gakpo spelen want dat laatste had koning Louistje namelijk al prijsgegeven. Tja, en hoe gaat Oranje dan voor de dag komen tegen die sterke patatvretertjes met gigant De Bruyne in hun gelederen? Kan stand-in Janssen werkelijk zo goed een bal vasthouden, met zijn kont weg van de verdediger draaien en een steekpassje op Bergwijn of wie dan ook geven? Doet balafpakker De Roon voor spek en bonen mee of heeft hij daadwerkelijk een functie? Is Taylor in Oranje van evenveel waarde als een Taylor bij Ajax? Weet Berghuis nogmaals te excelleren? Zal Klaassen zijn 'Mister 1-0' bijnaam wederom afpakken van Gakpo? Plus, wie mag ditmaal het doel verdedigen: Cillessen of mag Pasveer nog een keer proberen de nul te houden? Om groepshoofd te blijven en zodoende door te dringen naar de Final Four (duhuh, lekker belangrijk) is een 'twee doelpunten verschil'-nederlaag voldoende. Echter wie zit daar op te wachten? Het volk wil potdomme weten of WE WK-favoriet zijn ja of nee. Dus ook met deze spelers graag inzet tonen en de sterren van de hemel ballen graag. Onze visie is om WK-favoriet te zijn dien je over een sterke reservebank te beschikken. Zie Brazilië, zie Frankrijk, zie Spanje, zie Duitsland. Alle vier WK-favorieten want sterke bank. En wie weet, zie Oranje, vijf WK-favorieten. De pot van vanavond zal uitsluitsel geven. Onze voorspelling? Hmm, we denken toch een gelijkspelletje.

Laatste alinea. Do you know what's coming. Dus zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schone dames voor je uitgezocht en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prettige muziekstukjes om van te smullen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten