maandag 31 oktober 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Rangers FC vs Ajax. Laatste groepswedstrijd Champions League. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. 20:00 uur voorbeschouwing, 21:00 uur de wedstrijd.

Nog één wedstrijdje tegen Rangers FC en dan is de martelgang van Ajax in de Champions League voorbij. 18 tegengoals in één maand! Kanonnen. Het hoogst haalbare dat rest voor de Amsterdammers is derde worden in groep A en zodoende overwinteren via het kleine broertje Europa League geheten. Moet er vanavond niet met vier doelpunten verschil verloren worden anders is het alsnog toedeladokie totziens. Dat zal toch niet gebeuren? Ploegje van Bronckhorst kan er namelijk helemaal geen kut van. Afijn, wij willen revanche. Revanche voor de 1-6 (Napoli thuis), voor de 2-1 (Liverpool uit), voor de 4-2 (Napoli uit) en voor de 0-3 (Liverpool thuis). Onze altijd uitkomende voorspelling? Een lullig gelijkspelletje.

Laatste alinea. Rest ons jullie te verblijden met zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie appetijtelijke damesexemplaren en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fenomenale muziekklanken waar je oorlelletjes ritmisch van achterover zullen slaan. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten