zaterdag 10 juni 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! UEFA Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale voor je kokert. Locatie: Atatürk Olympic Stadium te Istanbul. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en op het vrije Ziggo-kanaaltje. 21.00 uur aanvang wedstrijd, van te voren ruime voorbeschouwingen. Zoek het uit.

Gezien de manier waarop het team van Guardiola Bayern en Real Madrid naar huis stuurde, is het geen verrassing dat Manchester City door velen als favoriet wordt beschouwd. Het heeft iets betoverends om te zien hoe City zelfs de sterkste tegenstanders overweldigt met een krachtige combinatie van uiterste nauwkeurigheid, woeste pressie en een weerzinwekkend tempo. Wedstrijden van deze omvang worden vaak met kleine marges beslist, maar City heeft de touwtjes in handen en als ze zo goed spelen als voorheen, zou een eerste Champions League-titel wel eens van hen kunnen zijn. City heeft een treble in zicht. De Italianen uit Milan zijn terug in de finale na 13 jaar, maar op een heel andere wijze – het voelt alsof Inter weinig te verliezen heeft van dit City. Tactisch gezien zijn de Nerazzurri achterin solide en vloeiend naar voren, ze bewegen goed als een team, met een fysiek veeleisende speelstijl die van iedereen vereist dat hij topprestaties levert. Inter verdedigt als een blok en valt aan als een eenheid. De ploeg van Inzaghi heeft laten zien bedreven te zijn in het aanpassen aan hun tegenstander, dus we kunnen verwachten dat ze laag verdedigen en op de counter spelen. Echter zou het genoeg zijn? Kortom, Aké vs Dumfries. Wie pakt de cup met de grote oren? Onze voorspelling? Wij denken toch Aké.

Laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende ladies zomaar voor je van het internet geplukt en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne 80-songs om je trommelvliezen bij af te likken. Of zoiets. Genoeg. Wij gaan foebele koekloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten