dinsdag 13 juni 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nations League Final Four ballerijtjes. Vandaag eerste halve finale tussen Nederland en Kroatië. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3 vanaf 20.15 uur eerst een half uurtje voorbeschouwen vanaf 20.45 uur zal het balletje rollen gaan.

In de halve finale van de Nations League neemt Nederland het op tegen Kroatië, de WK-finalist van 2018. In De Kuip is het voor Oranje de kans om het negatieve sentiment van de afgelopen twee interlands om te draaien. De vorige keer dat Nederland in het eindtoernooi van de Nations League stond, in 2019, was Ronald Koeman ook de bondscoach. Destijds heerste er wel een ander sentiment rond Oranje. Het publiek genoot van het elftal en er werd attractief voetbal gespeeld, gecombineerd met schitterende resultaten tegen onder meer Frankrijk en Duitsland. Dat is vier jaar later wel anders. Na de terugkeer van bondscoach Koeman speelde Oranje twee wedstrijden: in en tegen Frankrijk werd er op beschamende wijze met 4-0 verloren en tegen Gibraltar werd er ondanks een 3-0 zege geen moment geïmponeerd. Deze halve finale tegen Kroatië is dan ook een goed moment om te kijken waar de ploeg nu staat en is een kans om het sentiment voor eigen publiek om te draaien. Kroaten zonder hun maskman Gvardiol. Voor Oranje gaan wij uit van de volgende opstelling waarbij Aké (nog in feeststeming) onzeker is: Bijlow - Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké/Malacia - Koopmeiners, Frenkie, Wieffer - Malen, Gakpo, Simons. Maar wie zijn wij? Onze voorspelling? Kroatië wns.

Laatste alinea. Voor diegene die vaker deze pagina bekijken weten wat er komen gaat. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende deernes en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie mieterse songs om de woensdag mee door te komen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten