dinsdag 28 november 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Sevilla v PSV voor je zachte G. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 18.45 uur!!! de wedstrijd, vanaf 18.00 uur een voorbeschouwing.

PSV doet weer volop mee in groep B van de Champions League. Na de zwaarbevochten thuiswinst tegen Lens staat PSV met vijf punten tweede in de poule. Vanavond treft het in Sevilla een ploeg waaraan het flink gewaagd is. Dat bleek wel in het heenduel in Eindhoven op 7 oktober. PSV leek te gaan verliezen, maar verdediger Jordan Teze maakte diep in de blessuretijd de 2-2. Het was het slotstuk van een knotsgekke wedstrijd. Mochten de lampenkoppies weten te winnen doen het goede zaken, een gelijkspelletje zal ook niet misstaan, bij verlies denderen de Spanjaarden over de Eindhovenaren heen. Onze voorspelling? Doe toch maar gelijkspelletje.

Laatste alinea. Afijn, zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fijn uitziende dames die er wezen mogen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prachtsongs om je vingertjes bij af te lichten. Genoeg. Wij gaan foebele kijken mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten