maandag 6 november 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vierde wedstrijd Champions League Lazio vs Feyenoord. Te Rome. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Rond acht uur voorbeschouwing, rond negen uur de wedstrijd.

Twee weken geleden lieten de Rotterdammers weinig heel van de Romeinen. Thuis in de Kuip werd het een ouderwetse Europese avond om van te watertanden. Bam! 3-1 voor je macaronihoofd en arrivederci. Met Giménez en Stengs als absolute hoodrolspelers. Echter dat was veertien dagen geleden, vandaag in Rome is het andere koek. Romeinenen zullen zich niet wederom laten verrassen. En toch liggen er vanavond kansen voor Feyenoord. Lazio moet winnen om nog enigszins mee te doen in groep E. Zullen dus moeten komen. Kunnen de Rotterdammer fijn toeslaan via geniepige forwardpressing counterattacks. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. En daar zijn de Rotterdammmers het meest blij mee.

Laatste aline alweer. Een appel is geen peer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke verschijningen want het oog wilt ook wat op deze dinsdag in november en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie klinkenke muziekstukjes voor jou van ons van da YoutUbe afgehaald. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten