zaterdag 6 april 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Klassieker Feyenoord-Ajax op het eredivisieprogramma. Aanvang 14.30 uur. Op het open ESPN-kanaaltje te bekijken, via NPO Radio 1 te beluisteren.

Deze wedstrijd. Vroeger zat je er met smacht op te wachten. Echter nu? Nu is het de nummer twee tegen de nummer vijf zes. Wat de eindstand van het potje ook wordt. Een nietszeggend wedstrijdje. Tot dat is het geworden. Ja maar, het is een duel op zich. Gelul. Komt daar ook nog bij dat beide ploegjes een slechte generale hadden vorige week. Rotterdammers speelden chagerijnig bloedeloos 0-0 bij hekkensluiter Volendam en de Amsterdammers zagen op de valreep Go Ahead langszij komen. Belooft niet veel goeds vanmiddag. Bij Feyenoord geen Bijlow, geen Trauner, geen Hartman en geen Jahanbakhsh, bij Ajax geen Henderson, geen Brobby, geen Berghuis, geen Akpon en geen Ramaj. Al kijkend naar je TV mag je proberen door het net heen te koekeloeren om nog iets van de resterende B-spelers op te vangen. Zucht. Afijn, wordt de spelersbus van de niets besparende Amsterdammers wel of niet opgewacht? That's the question. Mocht het misgaan, dreigt de wedstrijd een volgende keer zelfs helemaal zonder publiek te worden gespeeld, aldus burgervader Aboutaleb. Onze voorspelling? Een doodsaai gelijkspelletje.

Laatste alinea. Gaan we kort houden. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie wondermooie dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schitterende 80-songs. We gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten