dinsdag 4 maart 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kukukelukuuu. Kukukelukuuu. Kukukelukuuu. En ook al mag die Franse haan drie keer kraaien de Oranje Leeuw zal toch overwinnen. Jawel mensen, Frankrijk-Nederland op het programma vanavond. Vanaf 20:30 uur te zien (21:00 uur aftrap) op het campingzendertje SBS6, stream HIERRR, gokken DAARRR.

En ook al betreft het maar een nietszeggend oefenpotje dan nog betreft het een oefenpotje waar weldegelijk iets op het spelletje staat. Huh? Want wie mag er straks zoal mee met Ome Louistje naar het hete zonnige BraziliĆ« deze zomer? Yep, dat hangt er allemaal vanaf. Mag lijpe Louistje wel staan te juichen van geluk dat hij kan kiezen uit toptalent op het middenveld en de voorhoede, de defensie van het Oranje team is echter zoals gebruikelijk baggertjebaggertje slecht. Kun je hoog of laag springen, het is gewoon zo. Och, och, och als een Varane, een Matuidi en een Pogba, van die Franse vliegensvlugge ballertjes, het vanavond op hun heupen krijgen... dan uh, dan uh, tja, nou, reuze benieuwd hoe gassies als Veltman, Rekik en hoe die andere net-niet ballertjes ook mogen zijn, zich daar weten tegen te wapenen. Daarnaast moet wel gezegd worden dat Frankrijk niet een onaardig land is om tegen te oefenen. Waren die stokbroodvreters een paar jaar geleden, met ene Zidane in hun midden, nog een grote voetbalnatie, tegenwoordig is het maar een landje dat zich met moeite via play-off wedstrijdjes weet te kwalificeren. Dus. Okees, okees, Frankrijk is geen uh, is geen uh, laten we zeggen MoldaviĆ«, dat dan weer niet, maar verwacht mag worden dat den Ollandische trein er als een heuse TGV overheen zal denderen.

Mooi. Is het tijd om af te sluiten, maar niet voordat deze vijf kostelijke schoonheden (die geen mooi retro Oranje shirt aan hebben, kunnen we je nu alvast van je voorspellen doen) voorbij zijn gekomen, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plempen we er nog drie muziekklanken tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR. Zo. Klaar. En ach wat maakt het allemaal ook uit. Of je nu bier drinkt uit een flesje of bier drinkt uit een blik. Zuip je van het ene teveel, van het andere krijg je toch ook de hik. En nu als de wiedeweerga foebele koekeloeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten