maandag 28 april 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kanonnen daar gaan we weer. Return halve finale Champignonnen League voor je snuffertje. Bayern München-Real Madrid. Live te zien op nationale TV-zender NPO3 vanaf een uurtje of 20:15 uur. Stream HIERRR. Gokken DAARRR.

De halve finale waarvan je had gehoopt dat het de finale zou zijn. Het lot bepaalde echter anders. Dat het vanavond een spannend potje gaat worden hoeven we je niet te vertellen. Wisten die Madrilenen vorige week in hun eigen Bernabeu met/zonder Ronaldo en met/zonder Bale maar vooral met Benzema die eerste wedstrijd in hun voordeel te beslissen, zij het met een schlemielige 1-0, vanavond kan het zomaar helemaal anders zijn. Robben, Ribéry en Götze staan namelijk te springen om snel dat ene doelpuntje erin te prikken om de stand in ieder geval op gelijke hoogte te brengen. Man man man, wat een titanenstrijd moet dit gaan worden. Met twee-en-twintig voetbalsterren op een grasmat die elkaar helemaal zenuwenmafgek zullen maken met wonderschone acties om te likkebaarden zo geil dat je leuter tegen je onderkin begint aan te prikken zo aangenaam voorspellen wij dat dit potje wel niet worden zal gaan zijn. Huh? Niet opletten gewoon doorlezen. Bayern-Real. De twee sterkste teams van heden ten dagen zullen een slag gaan leveren op leven en dood. Wie oh wie mag op zaterdag 24 mei in Lisabon van je gaan finaleballieballie gaan doen? Van de van jetterstijn en meer van die onzinnigheden. Gaat dat zien! Gaat dat zien!

En wat je ook moet gaan zien dat zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf lekkertjes van mooiwezens die zomaar op je beeldscherm worden getoverd wanneer je op de juiste linkjes weet te klikken. En of dat potjandorrie niet genoeg is om alvast in stemming te komen voor hetgeen ons op foebelefoebelegebied te wachten staat, knallen we er ook nog eens HATSEE, HATSEE, HATSEE, HATSEE en HATSEE vijf muziekpareltjes voor je bij. Dat het bloed maar in je aderen van je koken mag. Bayern München-Real Madrid op een doodnormale april dinsdag. Hé, en dat is geinig want dat rijmt. En wat rijmt er op rijmt? Dit niet.

Oja, nog even dit. Wil je ook meedoen aan de WK 2014 VOETBALPOOL? Schrijf je dan in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten