dinsdag 29 april 2014

Toppert alert!!!

Sodemieters wat een lekkere wijven weer hier op de voetbalhumor.com. Zo, hebben we jullie aandacht? Mooi, gaat-ie dan. Toppert alert! Toppert alert! Wat staat ons voetballiefhebbers nu weer te wachten? De tweede halvefinale return van het toernooitje dat Champignonnen League schijnt te heten. Chelsea-Atletico voor je ponem. Wederom te zien op zendertje drie vanaf een uurtje of kwart-over-acht. Stream HIERRR. Gokken DAARRR.

Was het treffen tussen beide teams vorige week in Madrid niet om aan te gluren, vanavond verwachten wij dat het in London gaat spoken. En alhoewel Czech en Lampard niet mee kunnen/mogen doen om verschillende redenen, maffe Mourinho zal wel weer een list bedenken hoe hij zijn ploegje met defensief kutvoetbal naar die finale weet te sluizen. Echter, die andere mafkees, trainertje Simeone van Atletico voor de duidelijkheid, zal ook niet schuwen om zijn ballertjes met de nodige instructies het veld in te sturen. En met instructies moet je denken aan messcherpe kamikaze slidings die uitgevoerd dienen te worden op milthoogte van de tegenstander. Van die dingen. Het wordt een knoepertharde vechtpartij, voorspellen wij. Zo eentje waarbij zelfs Badr Hari van in zijn broek moet schijten van de zweetspanning. Dat je het weet!

Afijntjes. Halve finale CL-pot ja of nee. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf kostelijke lekkertjes? Zomaar voor niets voor je opgezocht. Doe ermee wat je ermee wilt doen. Zo ook met deze vijf geluidsfragmenten die er wezen mogen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Heb plezier! Hebben wij ook. Met chips en veel bier. Vooral dat laatste. En nu gaan wij ons haasten. Want het karretje in de supermarkt. Dient gevuld te worden. Toedeladokie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten