zondag 23 oktober 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Feyenoord-Ajax vandaag op het programma. Een klassiekertje hoor. Vanaf 14:30 uur te zien op betaalzendertje FOX Sports, vanaf 14:00 uur zal er worden voorbeschouwd. Of je kijkt alvast naar NPO1 waar ze vanaf 13:10 uur al helemaal kneitertje los gaan met vooranalyses en meer van die dingen jaja zo leuk. Radio 1 Langs de Lijn volgen kan natuurlijk ook. Of hopen op een fijne stream die wellicht hierrr ergens tussen is te vinden.

De Klassieker. Rotterdam vs Amsterdam. Voor diegene die nu kampen met braakneigingen we bedoelen dus 010 tegen 020, of te wel de Kakkerlakken tegen de Joden. Feyenoord-Ajax dus. Zomaar voor je muilpeer voorgeschoteld op deze heerlijke herfst zondagmiddag. De bloeddruk stijgt. Buikjes beginnen te kriebelen. Nagels worden opgevreten. Klop klop klop doen de hartjes van menig voetballiefhebber. Dit wordt genieten mensen. Jammer alleen dat er geen Amsterdammers in het stadion aanwezig zullen zijn.

De Klassieker. De statistieken liegen er niet om. Ajax won vaker in de Kuip dan Feyenoord. De laatste keer dat die Rotterdammers de drie volle punten pakten tegen Ajax thuis was in het seizoen 2010/2011. Maar wat heb je aan statistieken als er nu tegen een bal wordt getrapt? Helemaal niets. Feyenoord zal vol vertrouwen gaan voor de 30 uit 10. Voor de Amsterdammers is het zaak dat ze weer wat aanhaken na dit cruciale duel. Want Ajax moet winnen om het gat met de Rotterdammers niet te groot te laten worden. Want mocht Feyenoord vandaag winnen wordt het gat met de Mokummers alleen maar groter en groter. Jaja, twee keer ongeveer dezelfde zinnen achter elkaar. Weten wij heus wel. Doen we om de boel ietwat te benadrukken. Want mochten die havenpikkies er vanmiddag met de volle buit vandoor gaan wordt het verschil maar liefst acht punten. Tja, en dan? Kan de champagnefles dan al worden ontkurkt? Kan men dan al beginnen met vlaggetjes op te hangen aan iedere lantaarnpaal aan de Coolsingel? Je zou zeggen van wel. Echter. Zeven potjes op rij verliezen en alles is weer anders. De Rotterdammers weten er alles van.

De Klassieker. Dit wordt het gevecht van de koppeltjes. Zo hebben we daar de twee troetelmarokkaantjes El Ahmadi en Ziyech die elkaar veelvuldig zullen tegenkomen. Hebben we verder de twee oud-Heerenveners Basacikoglu en Sinkgraven die elkaar rechtsvoorin of linksachterin (ligt er net aan met welk oog je deze pot bekijkt) zullen bestrijden. Is daar ook de Deense tweestrijd tussen de spitsen Jorgensen en Dolberg. De opaatjes Kuyt en Schöne die voor niemand zullen wijken. En niet te vergeten hebben we ook nog de in blakende vorm verkerende Vilhena tegen de iets uit vormzijnde Klaassen die de slag om het middenveld met elkaar zullen aangaan. Pff, even tussendoor hoor. Dat gelul van die fanatieke Ajax-aanhang de laatste tijd over Klaassen die uit vorm is. Zucht. Man, man, man, wij zeggen je dit, en knoop het verdomme goed in die strontoren van je: een Klaassen uit vorm behoort wekelijks nog altijd tot de beste ballertjes van je elftal. Dus hou op met zeiken, ja!

De Klassieker. Jaja, de klassieker bij een toppert alertje van dit prachtige blogje is toch altijd weer de laatste alinea mensen. Want genoeg getypt. Het handenwrijven is inmiddels begonnen. Om het voetbal dat komen gaat, maar vooral ook om de prachtige vrouwwezens die te bewonderen en fijne muziekklanken die te horen zijn. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf zes pretbabes die je oogjes doen twinkelen en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf YouTube giganten muziekpareltjes die je trommelvliezen zullen kietelen van plezier. Schat, zet het bier maar vast koud. Of weet je wat? Wij nemen er alvast eentje. Wat kan ons het rotten. Heb een fijne wedstrijd. Dat de beste moge winnen. Tenzij het een gelijkspel wordt natuurlijk. Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten