vrijdag 13 januari 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert. Toppert alert. Huh? Welke dan? Welke dan? Nou, gewoon alle Eredivisie wedstrijden die gaan plaatsvinden dit weekend. Winterstoppie voorbij dus maar weer knallen met die ballen. Ja toch, niettan? Lekker van je kijken doen op het FOX Sports betaalkanaaltje of anders via de stream. Van je hatsikidee hoe lekker is dat?

Wie wordt kampioen?
Hmm, weten de Rotterdammers van Feyenoord ergens in mei nog steeds bovenaan te staan? That's the question. Wordt een waar lokaal volksfeest kunnen we je vertellen, mocht het Rotterdamse sprookje waarheid worden. Met Jantje Boskamp piemeltjenaakt dansend in de Hofvijver terwijl de auto's langs hem heen razen. Maar zo ver is het nog lang niet. Nope. Want weten de havenpikkies ook zonder sterballertje El Ahmadi (Afrika Cup) de potjes te winnen of gaan ze steekjes laten vallen?
Ajax zonder Gudelj maar met Ziyech en Dolberg in de gelederen gaan als een raket. En mochten er bij de Amsterdammers blessures ontstaan dan weet Petertje Bosz dit gemakkelijk op te lossen door er een talent in te zetten die het elftal wellicht nog sterker maakt. Is wat? De Amsterdammertjes zullen het de Rotterdammertjes nog lastig gaan maken. Reken maar van yes.
En PSV dan? Lijkt uitgeschakeld voor de titel maar maak dat die boeren eens wijs. Good old Marco van Ginkel, de redder in nood, zou zomaar voor een stunt in Eindhoven kunnen zorgen. Door de lampies weer te laten swingen, door vanaf nu gewoon alle potjes simpel te winnen en hopen op zo af en toe puntverlies van de Randstadboys. Tja, en dan geniepig op doelsaldo op die laatste dag die schaal de lucht in toveren. Het zou wat zijn. De Brabanders mogen blijven dromen. Kortom het belooft spannend te worden bovenin.

Wie degradeert?
Spannend is het ook onderin. Go Ahead Eagles lijkt op apengapenkapot maar heeft degradatieconcurenten Roda JC en PEC Zwolle nog vol in het vizier. Ron Jans ziet de bui al hangen en heeft zijn afscheid al aangekondigd. Echter ook Excelsior, ADO Den Haag en Sparta lijken nog niet zeker. Hoe zal het ADO vergaan met of zonder meneer Wang? Bij eventueel wan(g)beleid kan de KNVB overgaan tot punten in mindering, terwijl punten zullen moeten worden gesprokkeld. Wie degradeert rechtstreeks en wie moet nacompetitie ballen tegen gemotiveerde Jupiler clubjes? Dat soort dingen. Maak je borst maar nat.

Europees ticket
Het lijkt erop dat Heerenveen, AZ, FC Utrecht, FC Twente en Vitesse zullen gaan strijden voor de plekjes 4 tot en met 8. Wie oh wie mag Europees ballieballie voetballen volgend seizoen? Om zodoende naar Oost Europese oorden te mogen vertrekken voor zaaddodende nietszeggende donderdagavond balwedstrijden tegen de nummer nono uit een een of andere Oekraiense balcompetitie. En dat die wedstrijd dan ook nog hulpeloos met oersaai spel verloren gaat. Pff, alsof je daar op zit te wachten? Maar wellicht rolt er te zijner tijd een fijnere tegenstander uit de koker. Dus gewoon lekker ballen voor dat ticket.

Kat zijn kut
En voor de kat zijn kutje spelende ploegjes dit seizoen komen clubs als Heracles, FC Groningen, Willem 2 en NEC in aanmerking. Lekker van je ballieballie doen. Joepie potje gewonnen, helaas potje verloren en ach een puntje is ook mooi meegenomen het bier smaakt na afloop toch net zo fijn. Dat soort wedstrijdjes. Leuk voor de samenvatting, zeker niet om in zijn geheel naar te koekeloeren. Maar wie zijn wij dan wel?

Redactie voetbalhumor.com
Wij zijn de redactie van het oh zijn geinige voetbalhumor.com. Hadden we dat nog niet verteld? Niet in dit stukje nee, maar in andere stukjes oh zo vaak. En wij hebben verstand van het spelletje. Hebben kijk op de dingetjes die er spelen. Dus geloof ons nou maar. Het is zoals het is zoals het hierboven staat geschreven. En zo niet, dan toch. Dikke boe, dikke bah, dikke doei, gaan we nu over naar de laatste alinea dus jeweetzelf.

Laatste alinea
Nou, en dan weet jij wel wat er komen gaat. Laatste alinea van een toppert alertje van lik me anus. Ha. Tieten, tieten en nog meer tieten. Muziekje erbij om de boel af te ronden. Om het gezellig te maken, om de frivoliteit te bewaken, om het zoek het uit waar blijven die HIERRRs en DAARRRs verdomme nou toch? Duurt weer veel te lang. Komen ze dan. Vijf bloedmooie damesvarianten voor je opgezocht zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plus voor de eerste keer in het jaar 2017 vijf fijne muziekpareltjes van dat YouTube kanaaltje geplukt zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Het kan niet op. Schuif alles aan de kant. Afstandsbediening in de hand. En een biertje. En zo af en toe wat chippies voor de zoute smaak in je bek. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Yes! Fijn weekend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten