vrijdag 9 juni 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! WK kwalificatie voetbalpartijtje Nederland-Luxemburg voor je tatert. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:00 uur kan er worden ingeschakeld voor de fijne voorbeschouwing en dan om 20:45 uur zal het ronde leer van je rollen gaan. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Advocaatje leef je nog? Ieja deeja. En is Ruudje Gullit er nog? Ieja deeja. Vanavond saampjes op de bank. Danny Blind weg, godzijdank. Ieja deeja. Poef! Potje om het eggie, mensen! Jawelles. Nederland-Luxemburg. Drie punten moeten worden binnengesprokkeld om nog een kansje te hebben om volgende zomer in Rusland te geraken. Gaan Ome Dick en neefje Ruud voor zorgen. Beide heren zitten vanavond voor het eerst op de bank om de Oranje boys op tactische wijze naar een overwinning te dirigeren. Zou toch wel moeten lukken tegen het nietige Luxemburg. Vorig jaar lukte het uit ook. Echter je weet immers maar nooit. Oranje is Oranje dus jeweetzelf. Echter wij hebben er het volste vertrouwen in. Verdediging op slot, gooi die sleutel maar weg, vervolgens alle ballen inleveren bij recordinternational Sneijder die de ballen op zijn beurt weer richting Robben kan sturen. Dat is ons advies. Maar wie luistert er verdomme nog naar ons?

Laatste alinea dan maar. Als er dan toch niemand luistert. Tja. Om zo goed voorbereid die balgame in te gaan zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf zes superlekkere babes voor je uitgezocht. Rammen we er ook nog wat muziekklanken voor je tegenaan zie weer
DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wat valt 5 december toch weer vroeg dit jaar. Om in de stemming te komen. Laat het rood-wit-blauw maar wapperen. Geen lichtblauw, kleur anders die bende gewoon save oranje om zeker te zijn. Gaan wij nu bier kopen want de koelkast dient natuurlijk gevuld te zijn vanavond. Hup Holland Hup! Geef ze van Jetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten