woensdag 14 februari 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Hete Champignonnen League kraker van jewelste vanavond op teevee. Jawel, gaan we weer. Kregen we gisteren al de balpartijtjes Basel-City en Juve-Tottenham te zien, vanavond gaat het echte werk beginnen. Klapstuk van de avond is Real Madrid vs Paris Saint-Germain. Aansluitend Porto-Liverpool in samenvatting. Echter wie babbelt over die laatste pot als je weet dat die eerste pot straks beginnen gaat. Bende is allemaal te zien op voetbalzender Veronica vanaf een uur of acht. Eerst voorbeschouwen met nono's die niets van het spelletje afweten, vervolgens om kwart-voor-negen de wedstrijd.

Vandaag Valentijnsdag. En wat doe je dan? Precies ja, ga je gezellig met je vrienden vanavond Champignonnen League kijken. Laat je vriendin doei doei maar lekker met haar beste vriendinnen de hort opgaan. Kan jou het rotten. Want retegeile Real-PSG tonight. Ronaldo vs Neymar. Bale vs Mbappé. En ga zo maar door. Te veel sterren om op te noemen. Het koninklijke Real Madrid tegen de oliesheiks van PSG. Dat is de pot die we vanavond voorgeschoteld krijgen. Beiden zouden dit jaar zomaar die cup met de grote oren in de wacht kunnen slepen. Zou kunnen. Echter eentje moet vroegtijdig sneuvelen. Want eentje kan er maar winnen. Eerste krachtmeting wordt gespeeld in het Bernabeu, twee weken later zal de terugwedstrijd in Parijs worden afgewerkt. Finale waardig. Deze balpartij. Om te smullen zo lekker. Handen wrijven. Kwijl over het kinnetje. Je kent het wel. Haal de tapas maar in huis. Snij het stokbrood maar vast aan. Van die dingen. Spanje-Frankrijk maar dan anders. Hola vs Salut. En als het regent open je een paraplu. Als je die bij je hebt tenminste. Anders word je nat. Is niet erg. Maar we dwalen af. Dus. Oh ja, aansluitend ook nog een samenvatting van die andere partij die wordt gespeeld. Porto-Liverpool. Ook niet slecht. Toch?

Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Jij als trouwe lezer van dit prachtige blogje. HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf Zes prachtmarietjes om je vingertjes bij af te likken. En DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Geven we de muziek ook wat te zuipen. Vijf pareltjes van klanken klinken in je oor. En als je het geen pareltjes vindt dan vind je het toch lekker geen pareltjes. Zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten