woensdag 16 mei 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Europe League finale tussen Marseille en Atletico op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20:00 uur een voorbeschouwing met de heren van Voetbal Inside, vanaf 20:45 uur zal Dutchman Pietje Kuipers op zijn fluitje blazen. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

De finale van de Europe League gaat dit jaar tussen Olympique Marseille en Atlético Madrid. Plaats van handeling het Franse Parc Olympique Lyonnais. De ploegjes rekenden in de halve finales af met respectievelijk Red Bull Salzburg en Arsenal. De Madrilenen zijn licht favoriet. Met het levensgevaarlijke spitsenduo Pietje Costa en Pietje Griezmann en sluitpost Pietje Oblak die maar moeilijk blijkt te passeren in hun gelederen. Marseille daarentegen komt met de man in vorm Pietje Thauvin en vedetten Pietje Payet en Pietje Mitroglou op de proppen. Ook geen kattenpis. Met opgewonden standje Pietje Simeone als toeschouwer op de tribune. Onze voorspelling? Mocht Marseille de eerste goal scoren kan het nog een leuk potje worden, mochten de Madrilenen als eerste raak weten te mikken wordt het een luizenoverwinning voor Atletico. Wij hopen het eerste, maar denken het laatste.

Laatste alinea alweer. Zo gaan die dingen. Je krabbelt wat op dat WWW en opeens staat er een punt. Is het allemaal weer klaar. Nou ja, bijna dan. Want eerst? Eerst de van... Eens even kijken hoor. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf schone dames die er wezen mogen zo lekker als ze wel niet zijn. Om de spirit er alvast in te krijgen. Alleen daarom. Knallen we er ook nog vijf fijne muziekstukjes tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Alsof je een watervalletje uit je trommelvliesjes hoort stromen hoe heerlijk die pareltjes wel niet klinken. Wel, het bier staat bij ons in de koelkast reeds koud te worden. Chippies en andere snackmeuk waren van het weekend al ingeslagen. Dus. Joho, Johé. Mooi. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten