donderdag 6 september 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Oefenpotje tussen Nederland en Peru voor je smoel. Plaats van handeling de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Balpartij is te volgen via NOS TV. Nederland 1. Direct na het acht uur Journaal een degelijke voorbeschouwing, vanaf 20:45 uur is het ballen maar. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Dit wedstrijdje. Tegen Peru. Oefenen om straks goed voor de dag te komen tegen Frankrijk en Duitsland. Lekker belangrijk. Dikke lul met je Oranje-Peru. Waar dit potje natuurlijk wel belangrijk voor is, is dat de grote Wesley Sneijder zijn opwachting voor een laatste maal zal maken. Vanavond wordt er namelijk afscheid genomen van een icoon. Icoon Wesley Sneijder. Sneijdertje speelde zijn eerste interland in april 2003, als 18-jarige tegen Portugal. Vervolgens was hij actief op de EK's van 2004, 2008 en 2012 en op de WK's van 2006, 2010 en 2014. Hij scoorde 31 keer voor Oranje. Bij het WK van 2010 in Zuid-Afrika drong het Nederlands elftal mede door vijf treffers van Sneijder door tot de finale. In de eindstrijd verloor de ploeg van Bert van Marwijk na verlenging met 0-1 van Spanje. Vier jaar later werd hij met Oranje derde op het WK in Braziliƫ. En wederom was de kleine man de grote man. Samen met Robben. Maar er volgde nog een hoogtepunt. In juni vorig jaar loste hij namelijk Edwin van der Sar af als recordinternational. In november trok de oud-speler van Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray voor het laatst het shirt van Oranje aan. Hij deed toen als invaller een klein halfuur mee in de gewonnen oefeninterland in en tegen Roemeniƫ (0-3). Bij deze zeggen wij: WESLEY SNEIJDER BEDANKT!

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Dus flink wat lekkere wijven voor je uitgezocht. Waar dan? DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR dan. Knallen we er ook nog vijf fijne muziekpareltjes bij. Je moet het doen met DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE. Potje bier erbij, chippies in de aanslag. Van je hatsekidee. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten