zondag 27 januari 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma vandaag. Allemaal te zien op het betaalkanaaltje van FOX Sports. Vanaf 14:30 uur de wedstrijd, vanaf 13:30 uur lekker voorbeschouwen. Of je luistert live naar NPO radio1 'Langs de Lijn'. Eventueel via een illegale stream kijken kan hierrr. Of je wacht op de samenvatting van Studio Sport die zo rond 19:00 uur begint. Zoek het uit. Hier alvast een voorbeschouwing.

Bam! 010 vs 020 voor je malle Eppie. In Rotjeknar. Dus zijn er geen stoute Amsterdammertjes bij. Jeweetzelf. Gio's laatste Klassieker. Zoveel is zeker. Wat de uitslag ook mag zijn. Rotterdammers zijn middelmaat, Amsterdammers zijn favoriet. Kun je hoog en laag springen als Rotterdammert. Van je ja maar Zwolle uit vorige week was een mispeer. Nee Fortuna, ADO, Willem 2 en AZ vorig jaar gingen lekker. Ajax gaat als een malle. Heerenveen vorige week bleek werkelijk een mispeer, lees vergissing, zo is gebleken. Een misstap van Ajax bij Feyenoord kan fataal zijn voor de kampioenskansen. PSV kijkt tevreden achteroverleunend mee. De Amsterdammers hijgen koploper PSV in het nekkie, strijden nog op drie fronten en hebben (en dat is niet het minste) gewoon veel betere voetballers op het veld rondlopen dan die opgestroopte havenpikkies. Want zeg nou zelluf wie van de Feyenoord selectie is 86 miljoen waard? De Feyenoord selectie is niet eens 20 miljoen in zijn totaal waard joh. Vindt onze Jan niet leuk om te horen maar zo is het natuurlijk wel. Het is gewoon 20 miljoen vs 400 miljoen in de Kuip vandaag. 20 vs 400 ja! Ga maar na. Voor Feyenoord betalen ze vandaag de dag: Jorgenson 7, Berghuis 5, Larsson 3, Vilhena 2 en de rest van de selectie tikt tezamen nog net de resterende 3 miljoen aan. Voor Ajax geldt: De Jong 86, De Ligt 80, Dolberg 50, Neres 45, Ziyech 40, Onana 30, Tadic 25, Blind 25, Van der Beek 25, Tagliafico 20, Mazraoui 15, Wober 10 en Kristensen min 51. Hoe slecht is die laatste? Afijn, zo staan de zaken ervoor. Maar ja, vijftigduizend opgefokte Rotterdammertjes in dat stadion zijn toch op zijn minst 380 miljoen waard. Hmm, bij nader inzien houden wij het op een veilig gelijkspelletje.

Laatste alinea alweer. Doen we van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf stoten van beesten van wijven dat WWW oppleuren. Haal dat kwijl uit dat mondhoekje, jij lekbek. Gna, wij zien alles. Je webcam staat immers aan. Boe. Doen we ook nog van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf amusante, mieterse en zeer vermakelijke muziekpareltjes dat internet opknallen. Omdat het kan. Om alvast in de stemming te komen voor hetgeen er te gebeuren staat. Een fijne foebelepot op een schone zondagmiddag. Yes, wij hebben er zin in. Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten