zaterdag 16 november 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Belangrijke pot voetbal tussen Noord-Ierland en Nederland vanavond op het programma. EURO2020 kwalificatie jeweetzelf. Ga er maar eens goed voor zitten. Om 20:45 uur is het bal op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:15 uur eerst een half uurtje voorbeschouwen.

Hoor wie klopt daar kind'ren, hoor wie klopt daar kind'ren. Makkers staakt uw wild geraas. 't Heerlijk avondje is gekomen. Het avondje van Sinterklaas de Noord-Ierland vs Nederland balpartij die er verdomme toe doet. Winnen van (of gelijkspelen tegen) die zuipschuiten en het is klaar. Zijn WE gekwalificeerd. Zonder Bergwijn, zonder Malen, echter met klasbak Stengs en met torhunter Boadu in de basis (althans dat hopen wij). AZ Alkmaar rules these days. Kat in het bakkie. Of Memphis en Wijnaldum inzetbaar zijn, we zullen zien. Ach joh, keuze zat. Koeman en zijn makkers zien de maan al door de bomen schijnen. Zie ginds komt de stoomboot trein uit Spanje al aan. Vanavond gaat het gebeuren. Zo niet dan dinsdag alsnog tegen de Esten thuis. En daarna winnen die cup. Onze voorspelling? Met 1-3 gaan die Noord-Ieren over de knie.

Laatste alinea alweer. Weet jij genoeg als fanatiek lezertje van dit fantastische blogje. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf vrouwelijke Zwarte Pieten waarvan het roet na een stevig potje badderen zowaar van het lichaam is verdwenen. Mag muziek ook niet ontbreken. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf wonderschone muziekpareltjes die er mogen zijn. Na afloop van het voetbalgebeuren duiken we vanaf tien minuutjes over elf de nacht in op NPO3 met de Nacht van de Popmuziek. Kanonnen wat een heerlijke avondje wordt dit. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten