zondag 1 maart 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! Vette Super Sunday voor je kiezen. Ga er maar eens goed voor zitten als voetballiefhebber want het wordt verdomme smullen geblazen. Op het menu vandaag:

PSV-Feyenoord, 14:30 FOX Sports 2
Beginnen we met het voorgerecht PSV-Feyenoord. Strijd om plekkie drie en wie weet wat meer aan het einde van het seizoen. Remember de 10-0 van destijds, gaat het vandaag niet worden want de Rotterdammers worden gecoacht door Dickie Advocaat dus jeweetzelf. In Eindhoven weten ze de laatste weken ook weer wat winnen is en in Rotterdam heeft Dickie Advocaat zijn ploegje nog niet teleurgesteld. Onze voorspelling: 1-1.

Ajax-AZ, 20:00 FOX Sports 1
Voor ons het hoofdmenu van de dag. Ajax-AZ. Toppertje in da eredivisie. Nummertje één versus nummertje twee. Uitgeschakeld in de Europe League tegen uitgeschakeld in de Europe League. Winnen de Amsterdammers kan die schaal ze niet meer ontglippen, weten de Alkmaarders te winnen bestaat er nog een kansje dat er aan het eind van het seizoen in de kaasstad een feestje kan gaan losbarsten dat zijn weerga niet kent. Bij de Amsterdammers raakt de lappenmand van geblesseerde ballertjes langzaam leeg, bij de Alkmaarders staan de basis-boys nog immer op het veld. Het kan vriezen, het kan dooien. Een eentje, een tweetje of een X-je, het zou zomaar alle drie goed kunnen zijn. Onze voorspelling: 2-1.

Real Madrid-FC Barcelona, 21:00 Ziggo Sports
Ober, doe ons voetballiefhebbers eens een heerlijk toetje. Mocht Ajax-AZ een saaie rukpot blijken, kan er altijd nog worden overgeschakeld naar het open Ziggo-kanaaltje voor een heuse El Clasico. Tweede helft sowieso. In Madrid ontvangen de Koninklijken de Messi-boys uit Catalonië. Strijd om de titel balpartij van je koekoek wie wordt winnaar van de La Liga Primera División 2020? Real Madrid-FC Barcelona. Zonder Hazard want au, met Frenkie want Frenkie is gewoon de beste. Onze voorspelling: 1-1.

Laatste alinea
Pleuren we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf ladies met of zonder haar op hun kier. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf retegeile muziekstukjes met of zonder kier op hun haar. Of zoiets. Zoek het uit. Verder denken wij altijd minstens vijf-vijf, want wij weten het immers ook niet en op die manier toch veel doelpunten voor je giechel. Genoeg geouweleuterd. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten