maandag 7 september 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Tweede Nations League potje alweer voor Oranje. Ditmaal is Italië de tegenstander. Nederland-Italië dus om volledig te zijn. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 3. Vanaf 20:20 uur direct na First Dates kan er worden ingeschakeld. Eerst een klein half uurtje voorbeschouwen met Raffie en Pierre en dan om 20:45 uur is het raak.

Afgelopen vrijdag had Oranje een minimale inspanning nodig tegen Polen. Vakkundig werd een 1-0 overwinning over de streep getrokken. De volgende horde voor het Nederlands elftal op weg naar de Nations League-finale is Italië. De wedstrijd tegen Azzurri vindt wederom plaats in een lege Johan Cruijff Arena. De Italianen hadden het afgelopen vrijdag lastig tegen Bosnië en Herzegovina. Punten werden verspeeld. Na negentig minuten noteerde het scorebord een lullige 1-1. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini is gebrand op een goed resultaat tegen Oranje. Interim-bondscoach Dwight Lodeweges dient weer met een tactisch plannetje te komen. Geen De Ligt, geen De Vrij, geen Blind. Dahag achterhoede. Of toch niet? Welkom Aké, welkom Veltman, welkom terug Dumfries (alhoewel Hateboer ook niet onverdienstelijk speelde) en natuurlijk sowieso welkom captain Virgil. Geen man over boord voor Oranje. De Roon als stofzuiger op het middenveld met Frenkie in een vrije rol daarnaast. Toekomstig Barca-ster Wijnaldum voor de steekpassjes achter de spitsen Promes, Memphis en Bergwijn die het wederom voorin mogen proberen. Never change a winning team. Nou ja, een beetje dan. Onze voorspelling? Wederom een professionele 1-0 overwinning. Vai tranquillo met Cillessen op doel.

Is het nu de hoogste tijd voor iets anders. En dat is? Laatste alinea van een toppert alertje dus ga er maar eens goed voor zitten. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR een koelkast vol met bier en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR ponyhaar. Houden wij er nu mee op. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten