dinsdag 4 mei 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond terugwedstrijdje halve finale Champions League tussen Manchester City en Paris Saint-Germain voor je donder. Live om 21:00 uur te zien bij campingzender SBS6 (voorbeschouwing 20:45 uur) en het open Ziggo kanaaltje (voorbeschouwing 20:30 uur).

Het staat 2-1 voor de Citizens. Toch wel verrassend vonden wij want PSG met sterren Neymar en Mbappe in de gelederen jeweetzelf. Maar ja, hoe komt het toch dat PSG altijd zo arrogant uit de kleedkamer komt om aan de de tweede helft te beginnen? De hoogmoedigheid druipt er dan steevast vanaf bij de Parijzenaren. Denken de sterren de boel wel even uit te spelen? Mooi niet. Het ging al bijna mis in de kwartfinale tegen Bayern en vanavond ziet het er naar uit dat Guardiola eindelijk zijn CL-finale gaat halen. Jaja, wij weten dat hij in zijn debuutjaar als coach van FC Barcelona de treble won (landskampioen, Champions League en Copa del Rey). Maar met dat Barcelona hadden jij en ik ook alles kunnen winnen wat er te winnen viel. Dus. Echter weet City vanavond nogmaals Neymar en Mbappe te neutraliseren en zal De Bruyne wederom de veldheer van het veld zijn? Vanavond krijgen we de antwoorden op deze vragen. Onze voorspelling? Kom we doen eens gek. 2-1 voor PSG. Daarna heerlijk verlengen. Pingels tot diep in de nacht. En wie de winnaar wordt, ach we zien wel.

Laatste alinea alweer van dit toppert alertje. Tijd voor DIT, DIT en DIT en tijd voor DAT, DAT en DAT. Schone vrouwen en mooie muziek. Of mooie vrouwen en schone muziek. Jouw feestje. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten