woensdag 3 november 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League potje eerste terugwedstrijd tussen Dortmund vs Ajax voor je herfstdip. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20:00 uur eerst een uur lang voorbeschouwen, vanaf 21:00 uur zal het balletje rollen gaan.

Twee weken geleden was het nog hiep hiep hoera voor de Amsterdammertjes in de Johan Cruijff Arena die op een epische dinsdagavond de bezoekers uit Noordrijn-Westfalen van het kastje naar de muur wisten te ballen. De mofjes werden vier nul helemaal koekoekwaus getikt. En dat deden de oosterburen destijds inclusief torhunter Erling Haaland en Duits international Emre Can. Die twee giganten zijn er vanavond niet bij bij de geelzwarten want au. Echter denk nu niet dat Ajax vanavond mit zwei Fingern in der Nase die Duitsertjes het spel gaat opleggen, want die BVB-knakkertjes zijn niet helemaal verrückt. Komt ook nog bij dat de eerste steekjes bij Ajax los beginnen te geraken. Heracles-Ajax afgelopen weekend gezien? Of dacht je werkelijk dat Steven Berghuis en Antony zich volledig hebben gespaard für den Kohletopf heute Abend? Nein. Nee. Niks van dat. Reken maar dat die Duitsers zinnen op revanche. Vandaar onze altijd uitkomende voorspelling. Een gelijkspelletje.

Knallen we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie betoverende dames zo van het WWW voor je plukt en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie hemelse pareltjes van muziekdeuntjes afkomstig van het YT-kanaaltje. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten