zondag 23 januari 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het kampioenschap der lage landen staat op het spel. PSV-Ajax op het programma vanmiddag. Vanaf 14:30 uur te zien op betaalzendertje ESPN2 of luister heerlijk naar NPO Radio 1 waar het programma Langs de Lijn de wedstrijd in zijn geheel van commentaar zal voorzien. Of oren en ogen dicht tot 19:00 uur om vanaf die tijd met het bord op schoot de lange samenvatting van onze NOS vrienden van Studio Sport mee te nemen. Zoek het uit.

PSV vs Ajax. Eindhoven vs Amsterdam. Nummer 1 vs nummer 2. Joey Veerman vs Brian Brobbey. Althans op papier. Nieuwkomer Veerman zal bij PSV waarschijnlijk op het bankje in de basis starten, nieuwkomer Brobbey start sowieso in de Ajax-elf want makker Haller probeert momenteel vliegende tackles in Afrika te ontwijken. Ihattaren gaan we ook niet zien. Niet bij PSV want weggestuurd, niet bij Ajax want het contract is nog niet getekend. Waarom dan opgeschreven? Waarom niet? Bij de Eindhovenaren wordt Zahavi overigens wel verwacht. Afijn, wie wordt kampioen eredivisievoetbal van het seizoen 2021/2022? Onderling kan een jewelste veeg uit de pan worden gegeven mocht er gewonnen worden. Een vette must-win match. Dit. Drie punten zijn immers drie punten meer dan nul punten en een gat kan ontstaan. Huh? Bij een gelijkspel krijgen beide ploegjes een punt en blijft alles hetzelfde. Tot zover de eventuele puntenverdeling vooraf. Spektakel wordt verwacht. Hoogspanning in de eredivisie. Vanmiddag. De lampies zijn in vorm, de neuzen zijn in vorm. PSV heeft het dit seizoen lastig in toppers, op papier zijn de Amsterdammers sterker. Koekoek, zeg het maar? Pakt Ajax de koppositie terug of loopt PSV verder uit? Onze altijd uitkomende voorspelling? Wij denken een enerverend gelijkspelletje.

Laatste alinea. En ook dit jaar geldt in de laatste alinea van een toppert alert zie HIEERRR, HIEERRR en HIEERRR drie heerlijkfijne dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie primasmakelijke muziekdeuntjes. Van het WWW geplukt, voor jou uitgekozen. Zo zijn wij nu eenmaal. Wie wij zijn? Voetbalhumor.com. Knoop dat in je oren. Gaan we nu foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten