zondag 20 maart 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Klassieker Ajax vs Feyenoord voor je mik today. Bende is live te aanschouwen via ESPN 1. Vanaf 14:30 is de poep aan. Eventueel kun je er voor kiezen om te luisteren via NPO Radio 1 Langs de Lijn. Anders wachten op de ruime samenvatting vanaf 19:00 uur bij onze vrienden van Studio Sport.

De Amsterdammers met Berghuis tegen de Rotterdammers zonder Berghuis. Ajax vs Feyenoord. Een Klassieker. Voor altijd. Een beladen duel. Iedere keer weer. Wat de posities op de ranglijst ook zijn. Wat kunnen we verwachten? Zet Ajax de volgende stap naar de titel of zorgt Feyenoord ervoor dat de strijd volledig komt open te liggen? Ajax zit na dinsdag in een dipje na de verloren Champions League-pot tegen Benfica, Feyenoord heeft alle geloof terug na de spetterende overwinning van afgelopen donderdag in de Conference League tegen Partizan Belgrado. Kortom deze wedstrijd is de allesbepalende strijd in de race om het kampioenschap. Wint Ajax, is Feyenoord gezien en wordt de druk flink opgevoerd op concurrent PSV. Wint Feyenoord, ruiken de Rotterdammers weer mogelijkheden en lachen ze in Eindhoven in hun vuistje. Dat zullen die lampies uit Brabant overigens ook al doen bij een gelijkspelletje. Na negentig minuten weten we meer. Laatste keer dat die havenpikkies op Amsterdamse bodem wisten te winnen was in 2005. Waren we allemaal 17 jaar jonger. Afijn, wij denken qua voorspelling een kleine overwinning voor de Amsterdammers.
Oja 1: 16:00 uur Max vroem vroem Verstappen op het Bahrein GP-circuitje. Via Viaplay als je abbo hebt en anders tippie onzerzijds via Grand Prix Radio van Olav Mol. Ook leuk.
Oja 2: 20:30 uur Real Madrid vs FC Barcelona op het 'vrije' Ziggo kanaaltje. En ook dat is leuk.

Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie hemelse ladies heb een fijne zondag met veel bier en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prima muziekdeuntjes moge de beste winnen, zijn we nu klaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten