zaterdag 26 maart 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland vs Denemarken vriendschappelijke nietszeggend balpartij voor je hopsasa. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 1. Na het achtuurjournaal eerst een korte voorbeschouwing en dan vanaf 20:45 uur is het ballen met met de geit.

De kans is groot dat we de 30-jarige Eriksen terug gaan zien bij de Denen. En dat is fijn. Ook al speelt hij bij de tegenstander. Eriksen werd op het EK2020 getroffen door een hartstilstand, was lang uit de roulatie en speelt tegenwoordig met een defibrillator. Genoeg over de Denen. Oranje zal volgens bondscoach Van Gaal aantreden in een 1-3-4-1-2 formatie, echter die kan er op het veld ook uitzien als een 1-3-4-3, een 1-5-3-2 of een 1-3-5-2 variant. Of zoiets. Ligt aan de tegenstander, ligt aan de vorm van onze Oranje jongens. Het nieuwe systeem moet de boys van Van Gaal leiden tot WK-succes. Nieuwe namen zijn geselecteerd. Helaas kampt Oranje momenteel met een keepersprobleem. Of zal Mark Flekken tonen dat hij een topkeeper is? Als het aan ons ligt, laat hij een flekkenloze pot zien. Hij schijnt zo lekker mee te ballen, volgens Louis. Ach ja, heb vertrouwen in Van Gaal. Komt het allemaal goed. En zo niet? Nog negen maanden om het collectief te vormen.

Tijd nu voor een laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames die er veel zin in hebben en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekstukjes want het oor wilt ook wat. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten