woensdag 21 september 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nietszeggende Nations League wedstrijd tussen Polen en Nederland voor je tralala. Allemaal te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:00 uur eerst drie kwartier de bende voorbeschouwen en dan vanaf 20:45 uur knallen maar.

Geen Gravenberch, wel Taylor. Geen Bijlow, wel Pasveer en Noppert. Iedereen weet intussen hoe laat het is. Koning Louistje heeft de namen al in zijn koppie zitten. Wellicht dat Gravenberch of Bijlow nog in beeld komen bij vormverlies van eerder genoemden. Lang, Malen en wellicht Luuk de Jong mogen ook nog hopen er mogen er immers 26 mee. That's it. Afijn, de Nations League wordt weer hervat. Het een-na-laatste duel van Oranje in deze editie is het uitduel in Polen. Lewandowski vs Memphis jeweetzelf. In juni van dit jaar werd het 2-2. Nederland knokte zich in die wedstrijd terug na een 0-2-achterstand en kreeg zelfs de kans op de zege. Memphis mocht aanleggen vanaf 11 meter, maar hij schoot de bal naast. Wedstrijd van vanavond kan weleens beslissend zijn. Na vier duels staat Oranje namelijk bovenaan in de poule. Bij winst op Polen is groepswinst erg dichtbij, aangezien Oranje in BelgiĆ« die patatvreters helemaal scheel voetbalden en het onderling resultaat nu eenmaal leidend is. Koekoek, lekker belangrijk allemaal. Ons Louistje zal de wedstrijd meer als vriendschappelijk potje zien. Want het WK te Qatar staat voor de deur. Meest importante is namelijk hoe brengt de huidige selectie het ervan af. Is Oranje straks op het WK titelfavoriet of is het slechts een outsider? Na vanavond weten we meer. Onze voorspelling? Of Lewandowski bij die stukadoors wel of niet meedoet, Oranje wint gewoon met 0-2.

Laatste alinea alweer. Een vliegtuig vliegt, een mug vliegt, een vogel ook, echter de tijd vliegt vliegensvlug when you are having fun. Vandaar dat het nu tijd is voor zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames o wat zijn ze mooi en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie mooie songs o wat zijn ze prachtig. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten