zondag 22 januari 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert. Feyenoord vs Ajax voor je knikker. Wedstrijd zal om 14:30 uur aanvangen en is live te aanschouwen via betaalzender het open ESPN 1 kanaal of live te horen via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De eerste Klassieker in De Kuip die met publiek zal worden gespeeld sinds januari 2019. Ach ja, corona jeweetzelf. Bende is totaal uitverkocht. Natuurlijk. Kuip zal straks compleet gevuld zijn met Rotterdamse fans want fans uit Amsterdam zijn ook ditmaal niet welkom. En om te voorkomen dat er voorwerpen op het veld kunnen worden gegooid, zal het een voetbalpartijtje worden inclusief netten rondom het veld. Krijg nou tieten, waarom dat dan? Om de spelers te beschermen. Hoe gezellig is dat? Niet gezellig. Want niet leuk voor het publiek, niet leuk voor de televisiekijker want natuurlijk wil iedereen gewoon voetbal zien zonder netten, maar ja de stompzinnige minderheid verziekt het nu eenmaal voor de welwillende meerderheid. Zoals zo vaak. Hoe sneu? Ontzettend sneu. Met dank aan de hoolies. Keert Steven Berghuis ook nog terug in de Kuip. Benieuwd hoe zijn welkom zal zijn. Niet van harte denken wij. Maar, zo durven we als onafhankelijk voetbalmedium wel te stellen, Ajax heeft Berghuis goed gedaan. In Rotterdam stond hij destijds stil, in Amsterdam heeft hij zich doorontwikkeld. En ook de Rotterdammers zijn beter gaan voetballen toen meneertje richting Amsterdam ging. Kortom, iedereen blij, waarom toch zo'n haat naar die jongen? Afijn, zal Berghuis juichen als hij scoort of zal hij uit respect voor zijn vorige werkgever zich inhouden? Zomaar een vraagje tussendoor. 010 vs 020. Kwakkelende Amsterdammers moeten winnen om bij te blijven. Kakkerlakken vs Neuzen. Winnen de Rotterdammers lijkt alleen AZ nog een serieuze concurrent voor de titel. Laatste training vs laatste training. Want PSV is naar onze mening kansloos zonder Gakpo en Madueke. Grootmeester Slot vs maarschalk Schreuder. Een absolute thriller staat ons te wachten. Timber Wieffer vs Timber. Feyenoord mist een type Berghuis, Ajax mist een type Blind. Nummer 1 vs nummer 4. Ajax worstelt voor een laatste kans, Feyenoord kan zijn koppositie waarmaken. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor de havenpikkies.

Laatste alinea alweer. Eet een appel of een peer. Naar gelang waar je voorkeur naar uitgaat. Boe. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke meiden om je zondag mee op te vrolijken en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie excellente muziekpareltjes waar je trommelvliesjes van zullen kietelen van genot. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten