zondag 23 april 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Eredivisie kraker tussen PSV en Ajax op het programma. Allemaal te zien op betaalzender ESPN 2. Vanaf 13.30 uur eerst een uur voorbeschouwing, aftrap vervolgens om 14.30 uur. Niet in het bezit van een ESPN-abbootje? Niet getreurd. Potje is live te beluisteren op NPO Radio 1 alwaar het programma Langs de Lijn verslag zal doen. Of je doet oren en ogen deze zondagmiddag dicht en wacht rustig op de fijne 'bord op schoot'-samenvatting vanaf 19.00 uur op NPO 1 te bewonderen bij onze voetbalvrienden van de NOS.

Dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt, is natuurlijk net zo zeker als dat de nieuwe vriend van Sylvie Meis miljonair is. Ach ja mensen, wat kan er nog misgaan bij de Rotterdammer? Niets. PSV en Ajax strijden dezer dagen om de afdankertjes. Volgende week mogen beide ploegjes bepalen wie er bekerwinnaar wordt, vandaag spelen beiden om plekkie twee. Lees voorronde Champions League. Het verschil tussen nummer drie (PSV) en nummer twee (Ajax) is slechts zeven doelpunten. Ajax is over het gehele seizoen kwakkelig, alhoewel de partijtjes de laatste weken wel gewoon worden gewonnen. PSV is over het gehele seizoen kwakkelig, alhoewel de partijtjes de laatste weken wel gewoon worden gewonnen op die van Vitesse na. Slaat als kut op Dirk. Die twee zinnen. Welke zinnen? Nou die van... Ajax is over het gehele seizoen kwakkelig, alhoewel de partijtjes de laatste weken wel gewoon worden gewonnen. PSV is over het gehele seizoen kwakkelig, alhoewel de partijtjes de laatste weken wel gewoon worden gewonnen op die van Vitesse na. Die twee zinnen dus. Kom laten we verder gaan. Bij de Amsterdammers geen Alvarez op het veld want domme zoveelste gele kaart vorige week. Vandaar de leergierige Bassey in de basis. Kan leuk worden want de man van 25 miljoen kan verdomme met moeite een pass van twee meter breed volbrengen. Verder bevinden smaakmaker Kudus en Rensch zich nog immer in de Ajax-lappenmand. Bij de Eindhovenaren ontbreken alleen J├║nior en Obispo. Wie wint, wie verliest en/of wie speelt er gelijk? Nistelrooy vs Heitinga. Verliezende trainer zit op de schopstoel zoveel is zeker. Echter bij een nadelige tussenstand pleur je toch gewoon een biertje op het veld met als resultaat dat de wedstrijd wordt gestaakt en later het restant zonder publiek wordt uitgespeeld. Wie weet lukt het dan. Afijn, vijf maanden geleden werd het in Amsterdam 2-1 voor PSV. Onze voorspelling voor vandaag? PSV wint weer.

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Tijd dus voor zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtexemplaren van dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fantastisch in het gehoor liggende muziekdeuntjes. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten