woensdag 17 mei 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugpotje tussen Manchester City en Real Madrid halve finale CL jeweetzelf. Allemaal te zien bij onze voetbalvrienden van RTL7 en Ziggo Sport. Kies zelluf. Vanaf 21.00 uur gaat op beide zenders de bende los. Koekoek.

Manchester City en Real Madrid spelen vanavond de returnwedstrijd in de halve finale van de Champions League. Bij deze twee teams zullen de gedachtes afdwalen naar de ontmoeting van vorig jaar, ook in de halve finale. Manchester City had thuis in een sensationele pot met 4-3 gewonnen en kwam in de return in Madrid op een 1-0 voorsprong. Met nog één minuut reguliere speeltijd kon een finaleplaats met een totale stand van 5-3 Manchester City niet meer ontgaan. En toch gebeurde het: invaller Rodrygo scoorde in de 90e en 91e minuut met Madrids eerste schoten op doel in die wedstrijd. Daarmee sleepten ze er een verlenging uit waarin Karim Benzema het pleit beslechtte: 3-1. Manchester City is dus gebrand op wraak en kan daarbij rekenen op de altijd scorende Erling Haaland. Echter dat was vorig jaar. Nu is nu. Vandaag is vandaag. Vorige week in Madrid werd het 1-1. Vanavond wordt spektakel verwacht. Wie van deze twee grootmachten gaat naar de finale? Onze voorspelling? Moeilijk, toch geven we City het voordeel van de twijfel.

Zijn we aanbeland bij de laatste alinea. Waar iedereen op zit te wachten, laten we eerlijk zijn. Vandaar zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie voortreffelijke vrouwspersonen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kostelijke muziekkneiters die je trommelvliezen doen kietelen. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten