zaterdag 3 juni 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Wat te denken van FA-cup finale tussen Manchester City vs Manchester United? Bende is te zien op het vrije Ziggo kanaaltje of op het vrije BBC 1 zendertje. Zoek het uit. Aanvang wedstrijd is 16.00 uur. Van te voren zullen beide zenders ruim voorbeschouwen.

Manchester United zal proberen om een einde te maken aan de opmars van hun rivalen Manchester City die nog immer hopen hun iconische treble te behalen. De Red Devils streven ernaar om hun tweede prijs van het seizoen te veroveren in het eerste jaar van Erik ten Hag, maar een bijkomende prioriteit is het voorkomen dat hun buren de kans krijgen om hun triomf van 1999 te evenaren. Het City van Pep Guardiola heeft de Premier League-titel al in de wacht gesleept en blijft ook in de race voor zowel de Champions League als de FA Cup. Vandaag dus finaledag: Man City vs Man United. Haaland vs Weghorst Rashford. Of zoiets. #Manman wat een wedstrijd. Locatie Wembley. Deze wedstrijd moet je zien. Onze voorspelling? City wint.

Laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie heerlijke dames zie hoe prettig ze wel niet ogen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie kneitergeile muziekexemplaren uit de jaren 80s. Gewoon omdat het kan. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten