dinsdag 7 november 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV - RC Lens voor je giecheltje. Champions League jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Rond acht uur voorbeschouwing, rond negen uur de wedstrijd.

Net als twee weken geleden is RC Lens de tegenstander van PSV in de groepsfase van de Champions League, deze keer in Eindhoven. In Frankrijk werd het 1-1. Omdat PSV na drie wedstrijden pas twee punten heeft, moet de thuisclub vanavond winnen om uitzicht te houden op overwintering in de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Met drie punten erbij ziet de wereld er voor PSV weer een stuk florissanter uit: de ploegen in deze groep B staan dicht bij elkaar. Zonder een zege zal de ploeg van coach Peter Bosz zich moeten richten op de derde stek, die na de winterstop recht geeft op de knock-outronde in de Europa League. Helaas nog geen Noa Lang in de wei, maar met Lozano als goalgetter moet het goed komen met die boeren. Onze voorspelling? Een kleine overwinning voor PSV.

Laatste aline alweer. Een mevrouw is geen meneer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische heerlijkheden want het oog wilt ook wat op deze woensdag in november en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie klinkenke muziekstukjes voor jou van ons van da YoutUbe afgehaald. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten