zondag 17 december 2023

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! AZ-PSV voor je tierelantijntje sapperdeflap en je mammaloe. Allemaal te zien op betaal open zender van ESPN. Vanaf 19.30 uur een voorbeschouwing, vanaf 20.00 uur is het ballen met de bende.

Kan AZ PSV een halt toeroepen of worden de Alkmaarders prooi nummer zestien voor de Eindhovenaren? Wanneer de kaaskoppies vandaag thuis weten te winnen van de lampies kan het nog enigszins spannend worden in de vaderlandse competitie. Ieder ander resultaat vanavond en er wordt nog voor het nieuwe jaar al van de van dezem in Eindhoven gezongen. Lach. Gezicht. Niet er vanaf te krijgen. Jeweetzelf. Het belooft in ieder geval een kraker van jewelste te worden. Willen de Alkmaarders er zeker van zijn dat ze als derde de winterstop ingaan, moeten ze vol ter strijden gaan, maar ja Eindovenaren verkeren in supervom. Veremos. Wir werden sehen. Nous verrons. We will see. Kortom we gaan het zien. Onze voorspelling? Wij denken dat ook deze pot door de Boszboys winnend zal worden afgesloten.

Knallen we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Hebben we dat ook weer gedaan. Komt-ie dan he. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie oogverblindende schonen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie sublieme muzieksongs. Doe ermee wat je wilt. Wij gaan foevele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten