maandag 19 februari 2024

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! PSV Eindhoven vs Borussia Dortmund. Achtste finale Champions League knock-outfase. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20.00 uur eerst een uurtje voorbeschouwen, vanaf 21.00 uur zal het licht branden in Brabant.

PSV begint de knock-outfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Een weerzien met ex-PSV’er Donyell Malen. De Duitsers zijn succesvol in Europa, maar in eigen land wil het niet zo vlotten. Voor de Eindhovenaren lijkt dit geen ongunstige loting. De Duitsers werden weliswaar groepswinnaar in de poule met Paris Saint-Germain, AC Milan en Newcastle United, in eigen land is de achterstand op koploper Bayer Leverkusen enorm. De club uit het Roergebied moet aan de bak als het volgend jaar weer op het hoogste Europese podium actief wil zijn. Blikvangers aan Duitse zijde zijn Jadon Sancho en Donyell Malen. PSV heeft het met onder meer Luuk de Jong en Hirving Lozano aanvallend ook goed voor elkaar. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje.

Rammen we er gelijk maar een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtexemplaren van dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fantastische songs om je dinsdag mee op te fleuren. Zet chips en bier alvast op tafel. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten