dinsdag 16 april 2024

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Heerlijke terugwedstrijdjes kwartfinale Campions League alles of niets potjes voor je goochem. Aanvang 21.00 uur. Van te voren zal er heus ruim worden voorbeschouwd. Op welke voetbalzender? Zoek het uit.

Barcelona - Paris Saint-Germain (RTL 7)
De wedstrijd van vorige week werd een vermakelijke en verrassende 2-3 overwinning voor de Catalanen. En dat in het hol van de leeuw Parijs. Tja, kun je als Franse arrogante voetbalclub leuk Mbappe en Dembele in je team hebben, vanavond word je zonder pardon uit het miljoenenbal geflikkerd. Zoveel is zeker. Frenkie en zijn maten gaan gewoon richting halve finale. Let maar op.

Borussia Dortmund - Atletico Madrid (Ziggo)
Atletico had het vorige week kunnen afmaken. Spanjaarden bleven echter steken op een magere 2-1. Vandaar dat het vanavond spannend kan worden. Onze Memphis is nog steeds geblesseerd, Malen daarentegen zal een van de aanvallers bij de Duitsers zijn. Een moeilijk te voorspellen wedstrijd. En toch gokken we dat de Madrilenen doorgaan.

Tijd voor een laatste alinea. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke 80-songs. Van ons, voor jou. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten