woensdag 17 april 2024

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Heerlijke terugwedstrijdjes kwartfinale Campions League alles of niets potjes voor je kanis. Aanvang 21.00 uur. Van te voren zal er heus ruim worden voorbeschouwd. Op welke voetbalzender? Zoek het uit.

Manchester City - Real Madrid (RTL 7)
Normaal is het in een CL-kwartfinale de eerste wedstrijd aftasten. Deden deze twee ploegjes niet. Hoe heerlijk was vorige die wedstrijd? Met een 3-3 'tussenstand' kan er vanavond van alles gebeuren. De messen zijn geslepen. Wordt het tikkitaka doei doei Real Madrid helemaal van het kastje naar het muurtje scheel getikt of zullen de loepzuivere counterattacks de doorslag gaan geven. Schiet ons maar lek. Wij weten het echt niet. Als we moeten voorspellen zeggen we dat City uiteindelijk doorgaat.

Bayern Munchen - Arsenal (Ziggo)
Eerste wedstrijd https://www.youtube.com/watch?v=kZtEQy_ATgo. Ook leuk om te kijken. Echter wij kijken naar die andere game. Onze voorspelling? Bayern gaat door.

Tijd voor een laatste alinea. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie wondermooie dames en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie luisterrijke 80-songs. Van ons, voor jou. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten